Solgt
Møllevænget 3, Hunderup, 6740 Bramming
Villa

Moderne villa i Hunderup

Hunderup er et velfungerende lokalsamfund, hvor alle hjælper hinanden. Her har man både købmand, tankstation, trinbræt og et godt foreningsliv. Derudover har byen en fantastisk placering, uanset om turen går mod Bramming, Ribe eller Esbjerg!
 
Tilhørende villaen er der en velanlagt have med stort orangeri. Terrassen indbyder til mange hyggelige stunder, hvorfra solen kan nydes hele dagen. Ydermere er der et stort isoleret redskabsrum/værksted, som vil behage enhver gør-det-selv-mand.
 
Indretningen er uden spildplads. I hele villaen er der gulvvarme, genveks og troldtektlofter. Med andre ord er der ingen kompromiser.Fra entréen finder man et lyst og praktisk bryggers, hvor der er masser af skabs og bordplads. Herfra er der yderligere 2 store børneværelser og et badeværelse. En fantastisk afdeling, hvor børn i alle aldre kan boltre sig, uden forældrenes indblanden.
 
“Hjertet” er det åbne køkken/alrum. Her er der ligeledes masser af rummelighed, samt store vinduespartier der drager lys ind i hjemmet. Samtidig er der direkte udgang til den skønne terrasse. Alrummet har god plads til hele familien, selv til højtiderne. Fra alrummet har man yderligere et godt værelse.
 
Bag de franske døre finder man en stor og møbleringsvenlig opholdsstue. Her kan familien samles om fredagsfilmen og nyde tilværelsen. I naturlig forbindelse til stuen, har man forældreafdelingen, som består af etrummeligt soveværelse med eget walk-in-closet og badeværelse. En imponerende afdeling, der vil gøre familielivet til en leg.
 
ejendrøm er klar til at fremvise! Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Møllevænget 3, Hunderup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris2.198.000 kr.
Udbetaling110.000 kr.
Ejerudgift pr. måned1.712 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift12.838 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift10.114 kr.