Lodsvænget 42, Hjerting, 6710 Esbjerg V
Villa

VELINDRETTET FAMILIEVILLA I ET BØRNEVENLIGT KVARTER I HJERTING! 

Velkommen til Lodsvænget 42! Her får i en velbeliggende familie villa med let adgang til skolen, hvilket gør det til en ideel løsning for familier med børn. Den nærliggende skole sikre, at børnene kan nyde korte og sikre cykelture til skole. Det omkringliggende område er præget af gode stisystemer både til indkøb, vandet og grønne områder. 
 
Når du træder ind bliver du mødt af et stort og lyst bryggers med massere af opbevaringsplads og med plads til både vaskemaskine og tørretumbler, herfra træder du ind i det store og åbne køkken alrum som er hjerterummet i dette hjem og er et helt ideelt sted for familiens samlingspunkt. Samtidig er det let at overvåge børnenes legeaktiviteter eller være vært for sociale begivenheder, mens du forbereder lækre måltider. 
 
Derudover får du også 3 gode værelser og 1 soveværelse med indbyggede skabe og et stort og lyst badeværelse med gulvvarme og med både badekar og bruseniche. 
 
Den private have og terrasse er helt oplagt til både afslapning og leg og de nye ejer kan se frem til en masse hyggelige stunder her. 
 
Tilhørende villaen får du også en god garage på 41 kvm. 
 
Vi glæder os til, at vi ses på en fremvisning!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder & partner, Esbjerg

3.098.000 kr.
Lodsvænget 42, Hjerting, 6710 Esbjerg V


Yderligere detaljer
Pris 3.098.000 kr.
Udbetaling 155.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.413 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 17.902 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 14.230 kr.