NY PRiS
Kildevej 3, Aatte, 6683 Føvling
Villa

SMUKKE LANDLIGE OMGIVELSER

Velkommen til Kildevej 3. Dette charmerende hjem tilbyder en unik mulighed for at leve det landlige liv i sin mest betagende form. Ejendommen er beliggende på en generøs grund på hele 1,3 hektar, hvilket giver dig masser af plads til at udforske og nyde naturen omkring dig.  
 
En af de mest bemærkelsesværdige træk ved denne ejendom er den egen sø, der giver en følelse af ro og fred. Forestil dig at vågne op til synet og lyden af vandets blide bevægelser hver dag. Denne sø skaber også en fantastisk mulighed for at fiske eller bare sidde ved bredden og slappe af.  
 
Huset selv emmer af landlig charme. Indretningen byder på: Praktisk bryggers med udgang til disponibel rum og badeværelse. Videre er køkken med spisekammer. I åbent forbindelse hermed er to hyggelige stuer med udsigt til den charmende have.  
 
Endvidere er en entré, et godt værelse samt soveværelse med walk-in.  
 
Den store have giver børnene masser af plads til at lege, og det er også ideelt til havearbejde og udendørs aktiviteter.  
 
Kildevej 3, 6683 Føvling, er et ideelt sted for dem, der ønsker at undslippe byens travlhed og nyde livet i landlig idyl. Her kan du opleve det bedste af naturen uden at gå på kompromis med moderne bekvemmeligheder. Denne ejendom er en sand perle, der venter på at blive opdaget. Book en fremvisning i dag for at opleve alt, hvad dette skønne hjem har at tilbyde.


Vil du vide mere om ejendommen?

925.000 kr.
Kildevej 3, Aatte, 6683 Føvling


Yderligere detaljer
Pris 925.000 kr.
Udbetaling 50.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.414 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.395 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.295 kr.