Kastanievej 31, 6710 Esbjerg V
Villa

VELUDNYTTET ÉT PLANS VILLA I POPULÆRE FOVRFELD

Drømmer I om en familievilla med stort F, og en beliggenhed helt i top? Så kan I roligt kigge nærmere på Kastanievej 31. Beliggenheden er yderst attraktiv i det populære Fovrfeld, hvor I både er tæt på natur, byen og alle dagligdagens fornødenheder. Omgivelserne er børnevenlige og boligen byder på plads til hele familien!
 
Boligen er opført i 1970 i etplan, og er beliggende på en 788 kvm. stor grund, som børnene kan boltre sig i. Haven kan også snildt danne rammer for de kommende solstråler, sommerfester eller grillaftner med terrassen, der vender helt rigtigt. Et hus med mange positive aspekter, herunder at taget er skiftet i 2003 og det er blevet renset i 2023, samt at sælger har skiftet alle gulvene i huset så man får gennemgående gulve i hele huset, hvilket skaber en rød tråd gennem hele hjemmet. 
 
Huset byder kort fortalt på: 

  • 4 gode værelser
  • Lyst og neutralt badeværelse fra 2003 med bruseniche og badekar, samt med gulvvarme. 
  • Åbent og lyst køkken, som er i direkte forbindelse med stue/spisestue, som uden tvivl er husets bedste rum – her er der god plads til at indrettet sig og samle gæsterne til hyggen omkring pejsen. Fra stuen har man direkte udgang til hyggelig aftenterrasse. 
  • Ekstra badeværelse med bruseniche. 
  • Praktisk bryggers. 

 
Tilhørende boligen er der en carport samt et værksted, så bilen såvel som plæneklipperen har plads under tag.  
 
Der er mange flueben, at sætte på denne skønne familievilla – vi glæder os bestemt til, at tage jer med forbi jeres kommende hjem.


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder & partner, Esbjerg

2.498.000 kr.
Kastanievej 31, 6710 Esbjerg V


Yderligere detaljer
Pris 2.498.000 kr.
Udbetaling 125.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.323 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 14.414 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 11.455 kr.