Jernbanegade 62A, 6740 Bramming
Villa

RENOVERET VILLA PÅ HELE 175 ETAGEMETER

Nu er der mulighed, for at købe en gennemrenoveret villa i hjertet af Bramming. Her er alting løbende moderniseret, så boligen i dag fremtræder i en ufattelig fin stand. Af moderniseringer skal det bl.a. fremhæves, at der er lagt dræn rundt om hele villaen i 2020.  
 
Villaen er beliggende i gåafstand til Bramming midtby, banegården, fritidsfaciliteter og meget mere. Dertil er der en nem og overkommelig have – med andre ord kan du i stedet for havearbejde, nyde tilværelsen på andre gøremål.  
 
Tilhørende villaen er der en god garage samt et fint værksted – perfekt til hobbybrug. Terrassen er velanlagt og indbydende – her kan solen og haven nydes i fulde drag.   Indretningen byder på: lys og indbydende entré, herfra finder du et fint gæstetoilet, hvor inventaret er skiftet i 2023. Videre er et meget velholdt køkken fra 2018, her er der god spiseplads. Stuen er rigtig hyggelig og møbleringsvenlig, her er karnappen med til at få et super godt lysindfald ind i rummet.  
 
Ydermere er et fint badeværelse med gulvvarme og bruseniche samt et værelse/soveværelse – perfekt som voksenafdeling. 
 
Villaens første sal byder på 3 gode værelser.  
 
Kælderen er superlækker, med gulvvarme og på hele 58 m2. En rigtig god og anvendelig kælder, som er perfekt til teenageren, som kontor, gæsteværelse eller noget helt tredje.  
 
Her er der lagt rigtig mange kræfter.   Så søger du en indflytningsklar villa med mange gode etagemeter? Så er Jernbanegade 62A bestemt et besøg værd.


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder og partner, Bramming

1.748.000 kr.
Jernbanegade 62A, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.748.000 kr.
Udbetaling 90.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.462 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 10.108 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 8.032 kr.