Jernbanegade 2, 1 2, 6740 Bramming
Ejerlejlighed

SUPER LÆKKER LEJLIGHED I “HJERTET” AF BRAMMING

Drømmer du om at bo i hjertet af Bramming by, med alt hvad du behøver inden for gåafstand? Så er denne ejerlejlighed det perfekte valg for dig!
 
Med en fantastisk udsigt over byens travle gader, vil du altid være midt i begivenhedernes centrum. Lejligheden har en imponerende entré, der fører dig til et stilfuldt wc til venstre og et moderne køkken-alrum til højre. Efter køkken-alrummet vil du blive imponeret over den store og åbne stue, der er udstyret med alt, hvad du behøver for at slappe af og nyde livet – fra en hjemmebiograf med indbyggede højtalere til charmerende vinduer som passer til den gamle og smukke ejendøm ” Kikkenborg”. Med store åbne vinduer, der lader masser af lys ind, vil du altid føle dig hjemme i denne lejlighed.
 
På første sal finder du to store og rummelige børneværelser, der nemt kan indrettes efter dine behov, et stort badeværelse med gulvvarme og et dejligt stort soveværelse.
 
Men det bedste af det hele er den fantastiske terrasse, der følger med lejligheden. Med udsigt over byens bibliotek og Brammings charmerende gader, vil du elske at tilbringe tid her med familie og venner.
 
Så hvorfor vente? Tag springet og kom ud og se denne fantastiske ejerlejlighed i Bramming by og nyd det bedste af bylivet hvor du ikke skal holde have eller ligende!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder og partner, Bramming

1.648.000 kr.
Jernbanegade 2, 1 2, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.648.000 kr.
Udbetaling 85.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.932 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 10.132 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 7.918 kr.