Solgt
Hyldehaven 83, 6800 Varde
Andelsbolig

LYS OG VELHOLDT ANDELSBOLIG I FANTASTISKE OMGIVELSER

Nu er der godt nyt til alle boligsøgende i og omkring Varde. ejendrøm kan med stor begejstring præsentere denne skønne andelsbolig for jer! Boligen er beliggende på Hyldehaven i andelsboligforeningen Hyldebo, hvor man er i kort afstand til byens mange faciliteter, som restauranter, indkøb, offentlig transport og meget mere! 

Det første du bemærker når du træder ind i boligen er en lys og god entré, hvor der er god plads til tilsidesættelse af henholdsvis overtøj og fodtøj. Fra entréen har du på højre hånd et godt bryggers, hvor dagligdagens gøremål kan klares i ro og mag. Her har du skabsplads til ekstra opbevaring, samt vaskemaskine og tørretumbler. 

Fra entréen træder du ind i boligens hall, som fungere som bindeled til boligens øvrige rum. Her finder du blandt andet badeværelset, som fremstår lyst og regulær størrelse, med en stor bruseniche. 

“Hjertet” i andelsboligen er uden tvivl det lyse og rummelige køkken/alrum. Her kan mange timer nydes i godt samvær med familie og venner. Her er der ingen undskyldninger for ikke at være i kontakt med familien når madlavningen skal klares. Apropos madlavning så er køkkenet ligeledes lyst og yderst velholdt, samt rigeligt med bordplads. 

I åben forbindelse med køkken/alrummet har du opholdsstuen, som har et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier. Herfra har du direkte udgang til en skøn vestvendt terrasse. 

Ydermere byder boligen på et soveværelse med faste skabe, samt et ekstra værelse/kontor, også med faste skabe. 

Sidst med ikke mindst får du et redskabsrum, som er helt ideel til opbevaring eller hækkeklipper, når pligten kalder. Samt en carport, hvor bilen kan stå tørt i de våde efterårsmåneder. 

Så hvis du har drømmen om at komme ind i et skønt hjem og være en del af en fantastisk andelsboligforening, så tøv ikke med at give ejendrøm et kald allerede i dag. Vi ses! 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Hyldehaven 83, 6800 Varde


Yderligere detaljer
Pris 260.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 6.702 kr.