Solgt
Hybenvej 22, 6740 Bramming
Villa

FULDMURET VILLA MED KØKKEN FRA 2021

ejendrøm byder jer velkommen til dette skønne familiehjem i hyggelige Hybenvej 22. Her er man i cykelafstand til Brammings mange faciliteter. Hybenvej er især kendt for at være børnevenlig og med kammerater indenfor få meter.
 
Tilhørende villaen er en carport med tilhørende redskabsrum. Haven er nem og overkommelig. Lige på den anden side af hækken finder du Hybenvejs legeplads. En fin legeplads hvor gadens børn mødes og leger.
 
 
Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten, dette ses blandt andet på at villaen er fuldmuret. 
 
Indretningen er uden spildplads. Her får man en lys og pæn entré med bryggers. Bryggerset har plads til vaskemaskine. I børneafdelingen er der 2 store børneværelser samt badeværelse m. bruseniche og gulvvarme. Fra alrummet finder man yderligere et godt værelse/kontor, mens der desuden er en god voksenafdeling med eget badeværelse også med gulvvarme og bruseniche. En fantastisk indretning der matcher nutidens villaer.
 
“Hjertet” er det åbne køkken/alrum, hvor nuværende ejer i 2021 indsatte et nyt og lækkert køkken fra kvik. Et helt fantastisk rum hvor der er god plads til hele familien – hvis der skal holdes fødselsdage. Fra køkkenet er der udgang til en hyggelig terrasse, hvor solen kan nydes.
 
I åben forbindelse til alrummet er der åben adgang til en hyggelig opholdsstue med loft til kip. Her kan hele familien samles, når fredagshyggen spreder sig.
 
Vi er klar til at fremvise, så giv os et kald allerede i dag! Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder og partner, Bramming

Ejendommen er solgt
Hybenvej 22, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 2.348.000 kr.
Udbetaling 120.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.831 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 13.537 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 10.759 kr.