Solgt
Holmeåvej 25, vejen, 6682 Hovborg
Villa

SJÆLDEN MULIGHED – BLANDET BOLIG OG ERHVERV

Ejendommen fordeler sig over en skøn naturgrund med et stort areal på i alt 29.602 m². På grunden findes et velholdt område med 2 fiskesøer, hvor der i forbindelse hermed er etableret gode overdækninger og shelters samt madpakkehuse for både børn og voksne. Over for fiskesøerne findes et større område med 15 bassiner til dambrug

– Bemærk at fodrerettigheder kan tilkøbes, hvis man ønsker at fortsætte drift heraf. Fra adressen er der desuden gode muligheder for at drive butik inden for fiskedelikatesse, ligesom Fiskesøens hjemmeside vil kunne aftales overtaget i handlen.

På grunden findes også et flot stuehus til boligformål, der løbende er renoveret med respekt for bevaringsværdige udsmykninger. Huset fordeler sig på 146 m², og er opført i 1920, jf. BBR. Her får du en bolig med sjæl og charme, hvor flere oprindelige særpræg er velbevaret, bl.a. synlige loftsbjælker og vinduer med sprosser. Boligen rummer en indbydende lys stue, der er indrettet med flot spisestue i den ene ende og hyggelig tv-stue med brændeovn i den anden. Derudover findes køkken med spiseplads, rummeligt bryggers, flere gode værelser, et badeværelse med bruseniche samt en dejlig terrasse med en flot anlagt have.

Tagetagens 40 m² er udnyttet, og indrettet som teenageafdeling med plads til både seng, sofagruppe og studiekrog. Etagen har et spændende udtryk, da man her har bevaret de synlige bjælker, der skaber en flot kontrast til det ellers moderniserede værelse. Herfra er desuden adgang til fin lille altan med god udsigt udover det harmoniske naturlandskab.

I forbindelse med huset findes også en stor og nyere opført maskinhus/garage på hele 193 m². Garagen rummer i alt 4 porte, heraf 3 i siden og 1 i gavlen. Garagen er omgivet af et grusbelagt udenoms-areal, således de fleste vogne og køretøjer kan komme til her.

Anvendelse:

Ejendommen finder anvendelse indenfor fiskeri- og dambrugs-erhverv, og henvender sig til en køber der drømmer om masser af plads, friluftsliv med skøn natur, og længere til naboen end i skoven. Ejendommen fremstår utroligt velholdt og erhvervsdelen velfungerende, og er klar til overtagelse uden yderligere behov for justeringer. Her er både plads til at fortsætte hvor sælger slap, ligesom der også er rige muligheder for at finde sin egen passion for anvendelsen.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Holmeåvej 25, vejen, 6682 Hovborg


Yderligere detaljer
Pris 3.495.000 kr.
Udbetaling 175.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.365 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 16.148 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 13.118 kr.