Solgt
Holbergs Alle 4, 6700 Esbjerg
Villa

Charmerende murermestervilla på skøn beliggenhed med helt nyt tag 2023!

Huset som står helt tilbage fra 1934 er en lille perle, som i sælgers ejertid har fået masser af kærlighed og er renoveret flot og i rød tråd med husets oprindelige stil og charme. Har I altid drømt om at udleve murermesterdrømmen, bo tæt på midtbyen og i et hus på en overkommelig størrelse? Så er Holbergs Alle 4 det helt rigtige sted for jer.
 
Der er mange gode ting at nævne, bl.a. nye vinduer i sælgers ejertid, nyt køkken, forberedt til separat kloakering og meget mere, som vi glæder os til at fortælle jer om. Huset har en overkommelig grund samt have, hvor det eneste I skal gøre, er at nyde den. Fra det dejlige alrum har man direkte forbindelse til solvendt terrasse, som man uden tvivl kommer til at nyde året rundt. Til huset er der en fin garage/skur på 30m2.
 
Huset byder på 148 etagemeter og I kan kort fortalt glæde jer til: 

  • God entré med plads til overtøj, ligeledes smuk original trappe op til 1. sal som passer perfekt til husets charme
  • Alrum og 2 stuer, hvor man har spisestue/tv-stue i ét, et fantastisk rum at opholde sig i, hvor man får det bedste naturlige lysindfald hele dagen. I stuen er der smukke plankegulve. Vi skal ikke glemme det pæne og stilrene køkken, som sælger har fået skiftet. Fede detaljer som sildebensvæg bag kogeplade. Her har man direkte udgang til terrassen, som skaber et perfekt ude/inde miljø.
  • 2 badeværelser, hvoraf det ene i kælderen, vigtigst er det på 1.salen, så man altid har toilet tæt på værelserne.
  • 2 gode værelser og stort walk-in til soveværelset.
  • God disponibel kælder med egen indgang, lækkert bryggers hvor man har god skabsplads og vaskesøjle. Dertil 2 gode & lyse rum, som byder på mange muligheder

 

Vi glæder os til at tage jer med forbi og fortælle meget mere!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Holbergs Alle 4, 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 2.248.000 kr.
Udbetaling 115.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.676 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 13.545 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 10.614 kr.