Solgt
Hegnet 6, Vejrup, 6740 Bramming
Villa

VILLA PÅ GOD ADRESSE I VEJRUP

ejendrøm har nu fornøjelsen af at præsentere jer for denne villa i Vejrup. Villaen er beliggende på en lukket vej, samt centralt i skønne Vejrup. Byen har et helt fantastisk lokalsamfund, hvor der både er skole, fritidscenter, indkøb mm. Derudover kan du på ca. 20 minutter være i henholdsvis Esbjerg & på 30 minutter i Kolding. 

Villaen har en funktionel indretning og der skal ikke være tvivl om at der har været tale en kvalitetsbevidst bygherre. Villaen er opført med gulvvarme i det hele, genveks til det gode indeklima, samt fuldmuret indervægge, plastikvinduer og plankeværk i iverplank. 

Ejendommen rummer i alt 136 beboelsesmeter, 34 kvm. garage med redskabsrum og sidst men ikke mindst 20 kvm. anneks, som også er godkendt til beboelse, med separat elmåler, og kan dermed anvendes som kontorbygning. Det perfekte teenageværelse, kontor eller gæsteværelse. 

I alt rummer villaen 2 gode børneværelser og et rummeligt soveværelse m. faste skabe og direkte udgang til terrassen. Badeværelset fremstår lyst og funktionelt, dertil er der et ekstra gæstetoilet. 

“hjertet” i villaen er uden tvivl det store og åben køkken/alrum. Køkkenet er fra Invita og emmer af kvalitet og godt håndværk, her har du de bedste arbejdsbetingelser, når madlavningen kalder. 

I åben forbindelse med køkken/alrummet finder du en dejlig opholdsstue, hvor der både er plads til sofaarrangement og børnenes legesager. 

Alt i alt en skøn villa på en super god adresse i Vejrup. Lyder dette interessant for dig? Så er ejendrøm klar til at byde dig indenfor! 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder og partner, Bramming

Ejendommen er solgt
Hegnet 6, Vejrup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris1.548.000 kr.
Udbetaling80.000 kr.
Ejerudgift pr. måned1.548 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift9.729 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift7.604 kr.