Solgt
Guldbergs Alle 6, 6710 Esbjerg V
Villa

VELUDNYTTET 1-PLAN VILLA I FOVRFELD MED NYT TAG FRA 2021

Vi er glade for at præsentere denne velbeliggende villa på Guldbergs Alle 6. Her tilbyder vi en yderst attraktiv og fredelig placering i det eftertragtede område Fovrfeld. Fovrfeld er kendt for sin fordelagtige kombination af nærhed til byen og naturskønne omgivelser med kort afstand til både vand og skov. Ud over de naturskønne kvaliteter kan I se frem til en bekvem hverdag med skoler, indkøbsmuligheder, børnepasning og sportsfaciliteter, alt sammen inden for kort rækkevidde af boligen. Det er ingen overraskelse, at Fovrfeld er et eftertragtet sted at bosætte sig.
 
I 2021 gennemførte sælger en omfattende opgradering af ejendommen, hvor taget blev udskiftet, og samtidig blev udhæng, gavl, tagrender og nedløb opgraderet til zink. Dette betyder, at I som kommende ejere kan se frem til minimal vedligeholdelse af det udvendige og dermed kan fokusere opmærksomheden på andre projekter, eksempelvis etablering af alrum, som vil være helt oplagt såfremt dette er en drøm man har gået med. 
 
De nye ejere kan se frem til en meget velindrettet bolig med minimal spildplads og optimal udnyttelse af de 133 boligkvadratmeter, hvor man kort for talt får: 

  • 3 gode værelser, her alle med indbyggede skabe 
  • 2 badeværelser 
  • Lys & åben entré med direkte adgang til rummeligt og lyst bryggers med ovenlysvinduer
  • Lyst og neutralt køkken, hvor man i direkte forlængelse har en stor, lys og indretningsvenlig stue/spisestue

 
Til huset får man en god størrelse grund på 792m2, som byder på flere gode kroge og hjørner. Haven er nem at gå til og skal blot nydes –  aftensolen kan nydes fra terrassen og den nye overdækning er oplagt til placering af grill og havemøbler, som man kan sidde i læ. 
 
Til huset er der en 33m2 stor garage


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Guldbergs Alle 6, 6710 Esbjerg V


Yderligere detaljer
Pris2.198.000 kr.
Udbetaling110.000 kr.
Ejerudgift pr. måned2.707 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift13.659 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift10.677 kr.