Solgt
Grønvangsvej 43A, 6700 Esbjerg
Villa

VELBELIGGENDE VILLA MED NYT TAG!

Mulighedsrig villa med nyt tag på god bynær beliggenhed! 


Beliggenheden er helt privat, da man ligger på en lukket stikvej, så her kan man roligt lade børnene lege rundt. Udover at ligge godt i området, så ligger huset også rigtig godt i forhold til Esbjerg, da man er i smørhullet af det hele. Fra huset er der kort afstand til Lergravssøen, Hundeskov/Paradissøerne, motorvej, skole, indkøb, BROEN og selvfølgelig Esbjerg Midtby.

Huset byder på en spændende indretning hvor m2 er udnyttet godt, men stadig med mulighed for at sætte eget præg på indretningen såfremt man har andre ønsker og behov. I kan se frem til at få:

Stueplan:

  • Fin entré, hvor man i direkte forlængelse har adgang til bryggers hvor der er god plads til overtøj & sko. Ligeledes har man vaskearrangement, som er praktisk i hverdagen og her er det nemt at lukke døren og gemme det hele væk. Det bedste af det hele er faktisk, at man kan parkere bilen i carporten og gå direkte ind i bryggerset, nemmere bliver det altså ikke.
  • Fint størrelse badeværelse med godt lysindfald, her holdt i pæne og neutrale farver.
  • Lækkert alrum, spisestue & stue i ét, uden tvivl husets samlingspunkt når familie, venner og gæster er forbi. Her får man masse af naturligt lys ind, så det er altid et dejligt sted at opholde sig. Fra rummet har man direkte udgang til skøn terrasse og den lukkede have, hvor man kan slippe børnene løs. 

1. sal:

  • Åben stue, men som sagtens kan laves om til et ekstra  værelse, her er der højt til loftet, godt lysindfald og fritliggende bjælker 
  • Et fint værelse med walk-in/kontor i forlængelse, alternativt det perfekte værelse til den lille

Til huset er der en god carport, hvor man har skur/værksted i forlængelse.

Grønvangsvej 43A er et dejligt sted at være og vi glæder os til, at tage jer med forbi og fortælle meget mere!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Grønvangsvej 43A, 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 1.648.000 kr.
Udbetaling 85.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.937 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 9.614 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 7.574 kr.