Solgt
Grønvangstoften 7, St Darum, 6740 Bramming
Villa

UTROLIG VELHOLDT HJEM I HYGGELIGE DARUM

Velkommen til Grønvangstoften og Darum. I Darum får man et hyggeligt og godt lokalsamfund, hvor alle hjælper hinanden. Her er man i ét med naturen, mens børn i alle aldre trygt kan færdes i byen. Her er der skole til 6. klasse, fritidscenter, legepladser og masser af fritidsaktiviteter. Området er kendt for at være en del af “Nationalparken Vadehavet”, som er et unikt naturområde. 
 
Allerede ved første øjekast, bliver man imponeret af dette hjem. Her er haven sirligt vedligeholdt, og fremtræder med masser af hyggekroge og gode detaljer. Dertil har man en god garage med elport og redskabsrum. Terrassen indbyder til hyggelige aftenstunder, når familien skal samles om grillen. Villaen har desuden gennemgået mange større moderniseringer, hvor bl.a. taget og vinduerne er udskiftet.
 
Bryggerset byder på god rummelighed og masser af plads. Her er der god plads til de praktiske gøremål, såsom tøjvask. Der er endvidere plads til den store familie, med behov for barnevogn, skoletasker mv.
 
Fra villaens fordelingsgang finder man hjemmets mange rum. Her er der et rummeligt soveværelse m. faste skabe. Ydermere er der 2 gode børneværelser samt et pænt og velholdt badeværelse m. bruseniche. “Samlingspunktet” er det åbne køkken/alrum, hvor køkkenet bl.a. byder på god skabs- og bordplads. Ideel for den store familie, der ønsker samvær mens madlavningen klares. De store vinduespartier sørger samtidig for et skønt lysindfald.
 
I naturlig forbindelse hertil, er villaens opholdsstue. Her er der en god sofahjørne med plads til TV’et. Der er samtidig mulighed for at finde langbordet frem, når hele familien skal samles til festlige begivenheder. Fra stuen er det muligt at indtage udestuen, som forlænger sommeren i både foråret og efteråret. Et fantstisk rum, der drager lys, såvel som natur, til det dejlige hjem.
 
ejendrøm byder dig velkommen til Grønvangstoften 7 – vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Grønvangstoften 7, St Darum, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris1.198.000 kr.
Udbetaling60.000 kr.
Ejerudgift pr. måned1.444 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift7.028 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift5.537 kr.