Solgt
Grenåvej 20, 6700 Esbjerg
Villa

GOD 1-PLANS FAMILIE VILLA MED DEJLIGT ALRUM

Huset på Grenåvej 20 er nok det mange i dag vil kalde for en helt oplagt familievilla – her får I et velindrettet hus på rolig vej med gode naboer og andre børnefamilier. Fra huset er man i kort afstand til indkøb, skole, Esbjerg Midtby og grønne arealer/legeplads – med andre ord, I kan glæde jer til en nem hverdag med alt i kort afstand fra husets matrikel.
 
Sælger har lavet mange gode forbedringer i deres ejertid som gør, at man i dag får et både moderne, men også indflytningsklart hjem. Her kan bl.a. nævnes gode forbedringer som nyere træ/alu vinduer på størstedelen af huset, facaden er vandskuret og taget er blevet skiftet. Indvendigt er der også sket meget, bl.a. har man fået åbnet op fra det gamle køkken og skabt det fineste alrum med et stilrent køkken fra Vordingborg, hvor man har kig ind til den store stue samt solrige terrasse.
 
Huset byder på 165m2 i ét plan og I kan kort fortalt glæde jer til: 

  • Stort & lyst bryggers med god plads til sko og overtøj – dertil flotte skabe holdt i samme gode stil som køkkenet.
  • 4 værelser, hvor det ene er stort soveværelse med walk-in
  • 2 badeværelser, hvoraf det ene er blevet renoveret af sælger, her har man både badekar og bruseniche
  • Åbent køkken i flot stil fra Vordingborg, her man har god bord, og skuffeplads. Den store stue/spisestue er i direkte forlængelse, så her kan man følge med i samtalerne imens maden laves. Et skønt rum med masser af naturligt lysindfald og plads til hele familien. 

 
Til huset er der en dejlig have med mange gode kroge, hvor både morgen & aftensolen kan nydes. Den nye træterrasse i forlængelse af stuen bliver uden tvivl jeres yndlingsspot til sommer. Til huset er der også en god garage på 48m2, hvor der er god plads til både bil og værksted.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Grenåvej 20, 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris1.998.000 kr.
Udbetaling100.000 kr.
Ejerudgift pr. måned2.199 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift12.490 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift9.762 kr.