Solgt
Funders Alle 8, 6740 Bramming
Villa

STOR FAMILIEVILLA PÅ SKØN ADRESSE I BRAMMING

Nogle gange skal man knibe sig i armen, for at forstå hvor fantastisk et hjem dette er. Først skal vi nævne beliggenheden, som med sin centrale placering er et perfekt sted for familien, der ønsker let tilgang til alle byens faciliteter. De omkringliggende stier gør det til en leg for børn og unge at færdes i byen. Haven og den velanlagte terrasse indbyder til havehygge, boldspil og grill – altsammen i de bedste rammer. Tilhørende villaen er der et redskabsrum, samt stor garage med direkte indgang til hjemmet.
 
Fra villaens entré, har man adgang til 1.salen. 1. salen byder på i alt 3 store børneværelser, samt badeværelse. En god børneafdeling, hvor børn i alle aldre kal boltre sig, uden at genere resten af hjemmet. Entréen giver dig ligeledes adgang til et depotrum, som hurtigt kan gendannes til et gæste W.C., hvis dette behov skulle opstå.
 
Stuen er et kapitel for sig. Her sikrer den “buede” karnap at man får et imponerende lysindfald. Derudover er der en god stemning og masser af rummelighed. I åben og harmonisk forbindelse til stuen, finder man et lyst og indbydende køkken/alrum. Her har man direkte udgang til den dejlige terrasse. Ydermere er der fra alrummet endnu et stort værelse, som også kan tillægges alrummet, hvis man drømmer om et endnu større alrum. Til køkkenet er der et mindre viktualierum med nedgang til en potentiel vinkælder.
 
Villaens baggang, som kan indtages direkte fra garagen, byder på god plads til barnevogn, skoletasker, overtøj og praktiske gøremål. Herfra finder man et pænt badeværelse med bruseniche, samt 2 store værelser. For nogen vil det være den oplagte forældre-fløj, men alle muligheder er åbne.
 
Dette hjem skal opleves – vi er klar til at fremvise. Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Funders Alle 8, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris1.698.000 kr.
Udbetaling85.000 kr.
Ejerudgift pr. måned2.042 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift10.370 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift8.115 kr.