Nyhed
Frodesgade 148, 1 tv, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

RENOVERET LEJLIGHED CENTRALT I ESBJERG

Træd ind i denne renoverede lejlighed og oplev en harmonisk kombination af moderne bekvemmeligheder og charmerende detaljer. Denne bolig byder på en enestående mulighed for dig som søger en lejlighed centralt i Esbjerg. 
 
Lejligheden ligger i gåafstand til alt hvad du har brug for i hverdagen og giver dig dermed nem adgang til alle byens bekvemmeligheder. Denne bolig placeret tæt på byens pulserende centrum åbner dørene for en livsstil, der kombinerer komfort med bekvemmelighed. Her er du tæt på mange af byens faciliteter, som blandt andet indkøbsmuligheder, Gågaden i Esbjerg, fitness, grønne områder, her blandt andet vognsbølparken og meget mere.  
 
Her kan du glæde dig til: 

  • Entre med plads til overtøj. 
  • Lyst og lækkert køkken fra 2019 med newyorker væg.
  • Stort soveværelse med masser af god skabsplads og med udgang til altanen, som vender helt rigtig i forholdt til eftermiddags og aftenssolen. 
  • Badeværelse fra 2019.
  • Indretningsvenlig stue og spisestue, 

 
Her bliver men en del af en velfungerende forening, der sikrer, at ejendommen er i optimal stand, her kan blandt andet nævnes at vinduerne i opgangen er skiftet, der er hulmurisoleret og facaden er blevet om fuget. Derudover så får men både et loftsrum og kælderrum med til lejligheden. 
 
Vi glæder os til at tage jer med forbi! Vi ses.


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder & partner, Esbjerg

975.000 kr.
Frodesgade 148, 1 tv, 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 975.000 kr.
Udbetaling 50.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.320 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.701 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.528 kr.