Nyhed
Fasanvej 6, Vejrup, 6740 Bramming
Villa

INDFLYTNINGSKLAR VILLA I GODT KVARTER

ejendrøm har nu fornøjelsen at udbyde denne renoveret villa. Her får du en villa som henvender sig til børnefamilien, da man her får hele 3 værelser udover soveværelse. Villaen er beliggende i det dejlige lokalsamfund Vejrup. Vejrup byder på blandt andet rigtig flot natur, en god købmand, skole til og med 6. klasse, fritidscenter, fitnesscenter, busforbindelse og meget mere. Ydermere finder du indenfor gåafstand en hyggelig regnvandssø, hvor beboerne i byen har lavet et rigtig hyggeligt område med shelters og blåplads.   
 
Af moderniseringer bør det nævnes at vinduerne er skiftet i 2015.   Indretningen byder på: hyggelig og indbydende entré, herfra er et praktisk bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler.  
 
Villaens “hjerte” er det store og lyse køkken/alrum fra 2015. Rummet er meget indbydende og perfekt til børnefamilien som gerne vil være sammen. I åben forbindelse hermed finder du en meget hyggelige stue, som er møbleringsvenlig og med brændeovn. Her kan børnene se tv eller lege mens forældrene laver aftensmad. På den måde er familien samlet. Fra stuen er der udgang til en hygge terrasse, hvor man kan nyde solen.  
 
Værelsesafdelingen består af 3 værelser, et stort soveværelse med faste skabe, renoveret badeværelse med bruseniche og gulvvarme samt et lyst gæstetoilet.  
 
I forlængelse af villaen er 15 m2 hobbyrum/værksted.  
 
Beliggenheden er et helt kapitel for sig selv. Villaen er nemlig beliggende i et børnevenligt kvarter og med skolen, børnehave og fritidscenter i ”baghaven” – så man trygt kan sende børnene i skole.  
 
Haven er hyggelig og overkommelig og her er der plads til en masse leg.   Så søger du et indflytningsklart hjem med plads til familien. Så er Fasanvej 6 bestemt et besøg værd. Ring til ejendrøm på 92 44 43 38 allerede i dag for en fremvisning.


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder og partner, Bramming

1.198.000 kr.
Fasanvej 6, Vejrup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.198.000 kr.
Udbetaling 60.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.417 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 6.984 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.548 kr.