Solgt
Engparken 69, 6740 Bramming
Villa

VELHOLDT FAMILIEVILLA PÅ GOD ADRESSE

WOW! Endelig er der godt nyt til de boligsøgende, der drømmer om et velholdt og indflytningsklart hjem i et af de populære villakvarterer i Bramming. Dette fantastiske hjem er løbende moderniseret, hvor alle døre og de fleste vinduer er skiftet til plast, mens taget er renset, malet og med nye inddækninger. Loftet er efterisoleret med 400 mm rockwool.
 
Villaen har en særdeles præsentabel og flot entré. Her er de oprindelige klinker bevaret, som giver noget varme og “liv” til hjemmet. Hertil er der et lyst gæstetoilet. Køkken og bryggers er slået sammen og praktisk indrettet og udført i ægte kvalitetsmaterialer, så det både vil tilfredsstille enhver med hang til madlavningen og samtidig gør det muligt at klare de andre praktiske ting som tøjvask m.v. Derudover er der gulvvarme og spiseplads.
 
Bag de franske døre, finder man en hyggelig opholdsstue med brændeovn. Stuen er stemningsfyldt og har et fremragende lysindfald. Fra stuen har man direkte adgang til den skønne udestue, som kan bruges hele året. Her sikrer varmepumpen for et fast lavt varmeforbrug. Fra udestuen er der direkte udgang en skøn lukket have og terrasse, som indbyder til mange hyggelige stunder.
 
Fordelingsgangen forbinder resten af hjemmet. Her er 2 værelser omdannet til ét, men kan sagtens genskabes til 2, hvis behovet for dette skulle opstå. Yderligere er der et stort rummeligt soveværelse med faste skabe, samt endnu et værelse.  Badeværelset fremtræder i lyst inventar med både gulvvarme og bruseniche. Et tidløst badeværelse, der vil bestå i mange år frem. Villaen har desuden carport med redskabsrum, samt gode udhusbygninger med mange anvendelsesmuligheder.
 
Dette hjem skal opleves, så kontakt os allerede i dag – vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Engparken 69, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris1.398.000 kr.
Udbetaling70.000 kr.
Ejerudgift pr. måned1.773 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift8.616 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift6.742 kr.