Solgt
Engparken 12, 6740 Bramming
Villa

SKØN 1-PLANS VILLA MED TRÆ/ALU VINDUER FRA 2016

Engparken er for mange ét af det skønneste steder at bosætte sig som familie. Årsagerne er mange, men i sær den lette tilgang til byen og alle dets faciliteter er én af de primære årsager. Her er man i gåafstand til legepladser, skole, indkøb osv. – altsammen inden for rækkevidde. Samtidig er det et trygt og godt område, med legende børn på gaden.
 
Villaen har en skøn og velanlagt have. Herfra kan man nyde solen hele dagen. Der er desuden et godt redskabsrum og garage m. elport. 
 
Indrentingen byder på en god entré, som fordeler dig til hhv. køkken og fordelingsgangen. Køkkenet fremtræder moderniseret i gode materialer. Her er der direkte udsyn til haven, samt gode arbejdsbetingelser når madlavningen skal klares. I åben forbindelse hertil, er der et stor og hyggelig vinkelstue. En skøn afdeling i hjemmet, hvor der er plads til hygge og samvær, samt det lange spisebord til festlige arrangementer.
 
Fordelingsgangen forbinder hele villaen. Her er der 2 store børneværelser samt soveværelse med faste skabe. Ydermere er der bagindgang til et rummeligt og praktisk bryggers, som har masser af plads til tøjvask mv. Fra fordelingsgangen er der også 2 badeværelser, som begge fremtræder velholdte og indbydende. 
 
Lyder dette som et hjem for dig? Så kan det være vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Engparken 12, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.398.000 kr.
Udbetaling 70.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.706 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 8.521 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.677 kr.