NY PRIS
Elmegade 1, 6740 Bramming
Villa

SOLID VILLA TÆT PÅ BYEN PÅ HELE 161 ETAGEMETER

Elmegade er den perfekte adresse for dig, der ønsker gåafstand til alle Brammings faciliteter. Dertil er Elmegade en stille gade, med minimal trafik. Denne villa er indflytningsklar med minimum vedligeholdelse.  
 
Tilhørende villaen er en nem og overkommelig have som børnene kan lege mens forældrene kan hygge sig på den store terrasse. I bunden af haven er et stort redskabsrum/værksted.  
 
I henholdsvis 2004 og 2009 er villaen blevet gennemrenoveret og der er ikke gået på kompromis med kvaliteten. Hele stueetagen har gulvvarme.  
 
Indretningen byder på: indbydelse entré med adgang til badeværelse med bruseniche. Videre er et stort værelse som også kan anvendes til forældresoveværelse, hvis man har et ønske om en børne og voksenafdeling.  
 
Desuden er et funktionelt køkken/alrum i åben forbindelse med hyggelig og møblingsvenlig stue. Fra alrummet er der udgang til terrassen.   1 salen byder på 2 gode værelser den ene med hems, et fint og lyst badeværelse samt en hyggelig repos.   Kælderen er super anvendelig og på hele 36 m2. Her har familien på nuværende tidspunkt vaskekælder og et godt disponibel rum til gæsteværelse eller som herrerum.   Så søger du en indflytningsklar villa tæt på byen? Så er Elmegade 1 bestemt et besøg værd.


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder og partner, Bramming

1.398.000 kr.
Elmegade 1, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.398.000 kr.
Udbetaling 70.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.606 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 8.131 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.460 kr.