Solgt
Egelundvej 38, Grimstrup, 6818 Årre
Villa

FAMILIEVILLA PÅ GOD ADRESSE I GRIMSTRUP

Er du en af dem der altid har drømt om nybyg, men har fået drømmen knust af de stigende byggepriser, eller er du blot en af dem der ønsker en indflytningsklar familievilla på en god adresse i Grimstrup? Så skal du læse med her! ejendrøm har nemlig fornøjelsen af at præsentere Egelundvej 38 for jer. Villaen er opført i 2009 og fremstår lys og lækker. 

Grimstrup er en dejlig by, hvor lokalsamfundet er helt i top. Her er du tæt på Esbjerg, Varde & Bramming. Derudover er Grimstrup kendt for sine gode faciliteter til børnene, som skole, børnehave og fritidscenter. 

Villaen har en ideel indretning, til jer der ønsker den enkle og nemme hverdag. Allerede ved første øjekast bemærker du en fin og rummelig entré, i forlængelse har man et godt bryggers, med de bedste betingelser når hverdagens gøremål kalder. 

Villaen rummer 2 badeværelser, 2 gode børneværelser og et godt soveværelse med walk-in-closet. 

“Hjertet” er uden tvivl det store og lækre køkken/alrum. Her skal mange timer nydes i godt selskab med familie og venner. Igennem de franske døre træder du ind i en rummelig opholdsstue. Det som opholdsstuen og alrummet har tilfældes er den direkte udgang til et skønt terrassemiljø og en dejlig have som byder op til sjov og spas for de mindste familiemedlemmer. 

Tilhørende villaen er der en god carport med redskabsrum. 

Alt i alt en dejlig ejendom i Grimstrup, som ejendrøm er klar til fremvise, når du har tid! 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Egelundvej 38, Grimstrup, 6818 Årre


Yderligere detaljer
Pris 1.798.000 kr.
Udbetaling 90.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.902 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 11.061 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 8.644 kr.