Nyhed
Darum Kirkesti 8, St Darum, 6740 Bramming
Villa

PRAKTISK 1-PLANS VILLA I HYGGELIGE DARUM

Darum er kendt for sit gode lokalsamfund. Her får man nærvær og sammenhold, mens skolen og fritidscenteret er nogle af de faciliteter der binder byen sammen. Derudover har man den smukke rå natur tæt på, så der er rig mulighed for gode gåture. Darum har samtidig en meget attraktiv beliggenhed til Esbjerg, med kun cirka 10 minutters kørsel til midtbyen. 
 
Villaen er af nuværende ejer løbende moderniseret. Det betyder at du i dag får et lyst og tidløst hjem, hvor der er god plads til hele familien. Tilhørende villaen er der en nem og overkommelig have. Terrassen er velanlagt og vender perfekt, når aftensolen skal nydes. Ydermere er der en god carport.
 
Indretningen er både praktisk og tidstypisk for denne type ejendom. Fra villaens entré finder man den klassiske fordelingsgang, som forbinder det meste af hjemmet. Herfra har man et lyst gæste-W.C., samt et dejligt badeværelse med badekar og bruseniche. I forlængelse heraf er der 3 store værelser, som vil behage børn i alle aldre.
 
“Hjertet” er det åbne køkken/alrum. Her har sælger i 2020 isat et lyst og lækkert køkken, mens der er blevet åbnet op til stuen, så man i dag får et top moderne rum med samvær i højsædet. Her er der et godt gennemgående lysindfald, som sikrer en følelse af rummelighed. Der er i alrummet masser af plads til det store spisebord, mens stuen er møbleringsvenlig og hyggelig. Der er naturligvis direkte udgang til terrassen og haven.
 
I forlængelse af køkkenet har man et godt bryggers med god plads til de praktiske gøremål. Bryggerset er bindeled til 3 disponible rum, som i dag bruges til beboelse (dog ej registreret til dette). Det gør det muligt for nuværende ejer at benytte arealet som en god forældreafdeling.
 
Dette hjem står klar til fremvisning, så kontakt os gerne – vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

1.198.000 kr.
Darum Kirkesti 8, St Darum, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.198.000 kr.
Udbetaling 60.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.303 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 6.991 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.553 kr.