Solgt
Dalmosevej 7, Grimstrup, 6818 Årre
Boliglandbrug

EGEN SØ, FANTASTISK NATUR OG KRONDYR I BAGHAVEN

Fred, ro, natur, stemning, idyl – synonymerne er mange, når man går en tur over de åbne marker på Dalmosevej 7. Her får man ro helt ind i sjælen, mens tilværelsen kan nydes i fulde drag. Her er man kun 14 min. kørsel fra Bilka, men stadig i de smukkeste rammer fyldt med muligheder. Villaen er delvis renoveret. Derudover er der gode udhusbygninger med plads til både dyrehold og gør-det-selv-manden. 
 
De tidligere staldbygninger fremtræder i fin stand. Dertil er der elport og højt til loftet. Jorden er i dag udlejet, men kan med kort varsel opsiges, hvis man selv vil benytte jorden.
 
Indretningen i villaen byder på et stort og praktisk bryggers. Herfra finder man et lyst og moderne køkken med plads til spisebordet. 
 
Fra fordelingsgangen er der 3 gode værelser, som alle har en smuk udsigt over de åbne marker. Det er også fra fordelingsgangen at man finder det moderniserede badeværelse.
 
I forlængelse af alle værelserne, finder man en god vinkelstue med masser af møbleringsmuligheder. Her sørger de store vinduespartier for et skønt lysindfald, samt et smukt udsyn. 
 
Villaen er fyldt med spændende muligheder, hvor kun fantasien sætter grænser. Kig forbi, så er vi klar til at vise jer rundt. Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Dalmosevej 7, Grimstrup, 6818 Årre


Yderligere detaljer
Pris 1.998.000 kr.
Udbetaling 100.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.814 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 11.514 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 9.149 kr.