Solgt
Cort Adelers Gade 12, 6700 Esbjerg
Villa

200 gode og charmerende etagemeter på central beliggenhed!

Cort Adelers gade er en hyggelig og meget central beliggenhed i Esbjerg, hvor man er beliggende i et område med gamle smukke villaer, men også etageejendomme med lejligheder – et område fyldt med liv. Beliggenheden er især god, da man ligger lige i smørhullet af alt godt i byen, her er der kort afstand til havnen, midtbyen/torvet, restauranter, indkøb, fitness og skole. Ja alt hvad man kunne tænke sig i en travlt hverdag. 
Vi har med en smuk klassisk murermestervilla fra 1930 at gøre og ejendommen står flot med sin røde mursten og der er en flot rød tråd hele vejen igennem. Ejendommen er løbende renoveret  og der er meget at glæde sig til! 

De 200 etagemeter fordeler sig kort fortalt:
 

  • Lys entré med god plads til overtøj & sko
  • Fint toilet, hvor man har udnyttet pladsen under trappen perfekt 
  • Boligens hjerterum hvor hele familien kan samles, her alrum samt de to stuer, hvor man vil opleve et skønt lysindfald ind af de mange vinduer. Her er der plads til alle og de to stuer giver gode indretningsmuligheder. Køkkenet er lyst og pænt, her har man direkte udgang til haven – så hyggeligt. 
  • God og rummelig 1.sal, som har en rigtig fin lofthøjde – her har man 3 gode værelser samt et stort badeværelse
  • God disponibel kælder, som har en god loftshøjde hvor mulighederne er mange.  En kælder udover det sædvanlige, som man sjældent finder. I kælderen er der egen indgang, stort vaskerum, pænt & neutralt badeværelse samt 2 gode disponible rum. 

 
Til huset er der en skøn have, hvor afslapning og hyggelige stunder er i højsædet. Størstedelen af haven er flisebelagt, men  man har også lige en grøn plet til at skabe lidt hygge.  I have en der flere hyggelige kroge og især den overdækkede terrasse er populær  – det perfekte sted til grillen og de  lune aftener.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Cort Adelers Gade 12, 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris2.998.000 kr.
Udbetaling150.000 kr.
Ejerudgift pr. måned2.382 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift17.409 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift13.715 kr.