Bygaden 68C, Endrup, 6740 Bramming
Villa

STOR FAMILIEVILLA MED UDSIGT TIL SØ

Bag den lange allé finder man dette hyggelige og stemningsfyldte familiehjem. Her er man bosiddende i hjertet af Endrup, mens den smukke natur blomstrer i baghaven. Endrup er kendt for sin gode placering til Esbjerg og motorvejen. Dertil har man et godt lokalsamfund, hvor man hjælper hinanden. Villaen er løbende moderniseret, så man i dag får et indflytningsklart hjem, men også en  mulighed for at sætte sit eget præg.
 
Villaen har en stor lukket have på i alt 1702 kvm. i forlængelse heraf finder man områdets nyanlagte sø. Her er der smukke stisystemer, shelter og rekreative områder, som vil inspirere enhver med hang til natur.
 
Tilhørende villaen er der flere udhusbygninger med forskellige funktioner. Her skal der nævnes at der er en fin garage med redskabsrum. Denne er fritliggende, mens der i forlængelse af stuehuset er yderligere et stort værksted. Dertil kan hele 1. salen udnyttes – denne 1. sal er forbundet til 1. salen på stuehuset, så man kan opnå et spændende samspil mellem bygningerne. 
 
Stuehuset har et praktisk bryggers. Herfra indtager man et klassisk køkken med spiseplads. I naturlig forlængelse af køkkenet har man opholdsstuen, som har store vinduespartier samt direkte udsyn til den smukke sø. Her er der desuden rig mulighed for at åbne endnu mere op mellem rummene, og derved skabe et moderne køkken/alrum. Fra villaens fordelingsgang, er det muligt at indtage stueplanens øvrige rum, samt 1. salen.
 
I denne afdeling er der 2 store værelser, entré og badeværelse. En god afdeling, som vil fungere ideelt som forældreafdeling. 
 
1. salen har yderligere 2 store værelser samt badeværelse. Dertil er der et stort aktivitetsrum/stue. Et spændende rum, hvor børn i alle aldre kan slå sine folder. Hertil har man et disponibelt rum, samt udgang til terrassen, som forbindes til 1.salen på værkstedet.
 
Så er du på udkig efter noget unikt fyldt med muligheder? Så kig forbi Bygaden 68C – vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

1.198.000 kr.
Bygaden 68C, Endrup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.198.000 kr.
Udbetaling 60.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.235 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 7.008 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.567 kr.