Solgt
Bygaden 30, Endrup, 6740 Bramming
Villa

INDFLYTNINGSKLAR VILLA

I det fredfyldte lokalmiljø i Endrup, finder man dette skønne hjem. Herfra kører der skolebusser til Bramming, Vejrup og Gørding. Endrup har en meget attraktiv beliggenhed, med kun 20 min. til hhv. Esbjerg og Vejen. Dertil har byen en fantastisk natur, der er et besøg værd.

Villaen byder alt i alt 97 kvm. hvor der er absolut ingen spildplads. Det første du bemærker når du træder ind i villaen er en god entré, hvor der er god plads til fodtøj, samt overtøj. Herfra finder du villaens badeværelse, som er opført i lyse og moderne materialer. Det er ligeledes fra entréen at du kommer ind til bryggerset, som giver dig de bedste arbejdsbetingelser når dagligdagens gøremål kalder. 

“Hjertet” i dette fine hjem er uden tvivl det åbne køkken/alrum, som også er i åben forbindelse med en rummelig og møbleringsvenlig opholdsstue. Her kan mange timer og stunder nydes i godt samvær. 

I villaen findes et godt og rummeligt værelse, som kan benyttes til børneværelse, kontor, aktivitetsrum el. lign. samt et rummeligt soveværelse m. faste skabe. 

Ved første øjekast bemærker du de mange og gode renoveringer der er lavet i villaen, der er skabt en rød tråd i mellem gulve, lofter, køkken og badeværelse. Det betyder også at villaen er aldeles indflytningsklar til dig der søger et godt og sundt hjem til fornuftige penge. 

ejendrøm er klar til at byde dig indenfor! 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Bygaden 30, Endrup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 898.000 kr.
Udbetaling 45.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.128 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 4.984 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 3.996 kr.