Solgt
Alsædvej 19, St Darum, 6740 Bramming
Villa

SKØN ÉT-PLANS VILLA I ST. DARUM

Nu udbydes denne étplans villa, som er opført i 1971. Villaen er beliggende på en god adresse i St. Darum. Byen byder på et fantastisk lokalsamfund, hvor der ikke mindst er de bedste forudsætninger for de mindste familiemedlemmer. Her har du en god børnehave med tilhørende skole til og med 6. klasse. Herfra kommer skolebussen og fragter børnene til de øvrere klassetrin i Bramming. Derudover kan du fra byen på kun 10-12 minutter komme til Esbjerg og Bramming. 
Villaen byder på 123 veludnyttede kvm. Som en typisk 70’er villa, så har du en fin indgang, som er utrolig indbydende når gæsterne kommer på besøg. Her træder du ind i fordelingsgang som er villaens bindeled til bl.a. køkkenet m. spiseplads, en rummelig opholdsstue og værelserne. 
Videre fra køkkenet kommer du ind i bryggerset. Opholdsstuen er rummelig og får et fantastisk lydindfald fra de store vinduespartier. Derudover finder du 2 gode børneværelser og et rummelig soveværelse. Badeværelset fremstår i rigtig 70’er ånd, med flotte og ikke mindst velholdte grønne klinker. Ikke nok med klinkerne, så har du også i villaens fordelingsgang de flotteste synlige gule mursten. 
Tilhørende ejendommen er der en god garage med tilhørende bygninger. Haven og terrasse er syd- vestvendt, her kan de gode sommeraftener nydes i fulde drag! 
ejendrøm er klar til at byde dig indenfor! Ses vi?


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Alsædvej 19, St Darum, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris848.000 kr.
Udbetaling45.000 kr.
Ejerudgift pr. måned1.733 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift5.251 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift4.108 kr.