Nyhed
Alsædtægten 12, St Darum, 6740 Bramming
Villa

FAMILIEVENLIG VILLA MED GOD UDSIGT

I den skønne og hyggelige by Darum, hvor sammenhold og natur er to af de vigtigste værdier, finder man denne fantastiske familievilla. Darum er med sine kun 10 min. kørsel til Esbjerg i en utrolig attraktiv placering, for dig der drømmer om let tilgang til arbejdspladsen. Her er bl.a. skole til 6. klasse, godt fritidscenter, smuk natur og om kort tid kommer der en købmand til byen. Denne villa er beliggende forenden af en lukket lomme og med udsigt ud til åbne marker.
 
Sælger har installeret solceller som er med til at minimere forbruget. Dette ses på energimærkningen som er B.
 
Indretningen byder på: praktisk bryggers med god plads. Herfra finder du villaen køkken med en rigtig god spiseplads. Bag de franskedøre er en hyggelig og møbleringsvenlig stue med gode vinduespartier. Videre er et badeværelse med bruseniche og gulvvarme, et stort soveværelse med faste skabe samt et værelse som er perfekt som kontor eller mens børnene er små. Villaen 1 sal byder på et praktisk badeværelse med bruseniche samt 4 gode værelser, hvoraf det ene er rigtig stort og kan bruges som stue eller som aktivitetsrum. Herfra er der også udgang til en hyggelig altan, hvor man kan se ud over markerne og se aftensolen. Haven er rigtig hyggelig og byder på mange hyggelige stunder bl.a. på den hyggelige terrasser.
 
Tilhørende villaen er en garage som et godt værksted. Så søger du en familievenlig villa med plads? Så er Alsædtægten 12 bestemt et besøg værd. Ring til ejendrøm.


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder og partner, Bramming

1.498.000 kr.
Alsædtægten 12, St Darum, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.498.000 kr.
Udbetaling 75.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.455 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 8.736 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.941 kr.