Salgsprocessen

Salgsprocessen

Et hussalg behøver ikke at være vanskeligt. Hos ejendrøm er vores drøm at gøre det let og overskueligt at sælge sin ejendom.

Et salgsforløb der er til at forstå!

Det skal være nemt at sælge sit hjem. Det kan vi hjælpe dig med!

Et salgsforløb hos en ejendomsmægler, kan for mange virke som et uoverskueligt projekt. Måske har man hørt nogle nævne et ord som berigtigelse, for derefter allerede at miste overblikket. Vi har én målsætning hos ejendrøm – at gøre et køb og salg så let og overskueligt som muligt.

Er du husejer, og drømmer om at udskifte dit nuværende hjem, er første step på vejen at kontakte ejendrøm. Vi vil herunder i punktform, forsøge at skabe et overblik, der er til at forstå.

 1. Vurdering af dit hjem (ca. 1 time)
  • Ganske gratis og uden forpligtelser er det muligt at invitere ejendrøm på besøg. Her vil snakken naturligvis omhandle jeres hjem, og om de drømme i ønsker realiseret.
 2. Kommisioneringsmøde (ca. 1 time)
  • Efter et godt vurderingsmøde, aftaler vi tid til et kommisioneringsmøde. Dette foregår i mange tilfælde på ejendrøm-kontoret. Her får man en grundig gennemgang af hele forløbet. Her vil snakken falde på alt fra tilstandsrapporter, berigtigelse og fotografering. Det vigtigste med dette møde, er at man går derfra, med et samlet overblik over salgsforløbet.
 3. Opstart (ca. 7-14 dage)
  • Føles det hele rigtigt, og er man enige om prisen på ejendommen, kan et opstartsforløb blive aktuelt. Her vil der opstå et samspil med den byggesagkyndige, fotografen og ejendrøm. Vi guider jer hele vejen, og sørger for at alting sker i ro og mag. I opstarten, vil der ligeledes være nogle dokumenter, som ejendrøm skal have i hænde, for at kunne lave et fyldestgørende materiale.
 4. Salgsarbejde
  • Vi bestræber os altid på at holde vores sælgere orienteret i hele forløbet. Uanset om det tager 14 dage eller 5 måneder at sælge dit hjem, vil du under hele forløbet blive løbende informeret. Det er vores pligt at give jer ærlige tilbagemeldinger, så man hele tiden kan optimere sit hjem (Læs evt. vores blogindlæg: “6 tips til at opnå et hurtigere salg”: https://ejendroem.dk/6-tips-til-at-opnaa-et-hurtigere-salg/)
 5. Statusmøde (ca. 45 min.)
  • Undervejs i forløbet, vil du blive indkaldt til løbende statusmøder. Vi må ikke hvile på laurbærene – i stedet skal vi bidrage til nye tiltag og ideer, for at fastholde købernes interesse. Vi prøver hver dag at bidrage til nye og idérige tiltag, der på sigt kan være afgørende for dit salg.
 6. Salgsmøde (ca. 1 time)
  • Når køber og sælger er nået til enighed, afholdes der et afsluttende møde. Her bliver aftalen gennemgået, og proceduren omkring skødearbejde mv. bliver orienteret til alle parter. På den måde opstår der intet tvivl i det videre forløb. Igen er vores pligt at sikre jer en rolig og grundig oplevelse!

Er ovenstående mangelfuld, eller har du spørgsmål til vores salgsproces, er vi altid interesseret i at høre fra dig. Vi ser frem til at møde tidligere og kommende ejendrømmere.

Jacob Nielsen
Indehaver - Ejendrømsmægler

Mit navn er Jacob, jeg er født, opvokset og stadigt bosiddende i Bramming. Jeg har mange års erfaring fra branchen, og startede ejendrøm i 2018, med drømmen om at skabe en forskel. I min fritid spiller jeg fodbold på byens hold, mens jeg privat er gift og danner par med Anne-Louise. Når den ikke står på arbejde, bruger jeg meget tid med vores hund Simba samt familie og venner.

Alexander Skærbæk
Trainee

Mit navn er Alexander. Jeg har haft det meste af min skolegang i Bramming, hvor også min familie er bosiddende. Jeg startede hos ejendrøm i september 2018 og nyder hver gang, vi hjælper en familie med at indfri deres boligdrømme. I min fritid, kan jeg godt lide at bruge en masse tid med min familie, venner og træning.

Susanne Larsen
Sagsbehandler

Jeg har arbejdet indenfor branchen i 11 år. Jeg vægter humor og positivitet højt, og for mig er god service en selvfølgelighed.
Jeg bor 2 km uden for Årre sammen med min mand Steen, vi har 2 piger som hhv. bor i Sønderborg og København.
I min fritid dyrker jeg fitness, synger i kor, hyggeligt samvær med gode venner, og nyder gerne en god koncert.

Charlotte Tobiasen Mohrbach
Ejendomsmægler

Hej, jeg hedder Charlotte. Jeg er født og opvokset i Vejrup. Gennem min skolegang i henholdsvis Vejrup, Gørding og Bramming har jeg er stort kendskab til byerne, og dette kan være med til at gavne dit salg. Jeg har været i branchen i 6 år og jeg elsker mit arbejde og at kunne gøre en forskel. I min fritid spiller jeg håndbold på hyggeplan og er sammen med venner og familie. Privat er jeg gift med Ole og vi har sammen en lille dreng.

Diana Andersen
Sagsbehandler

Mit navn er Diana. Jeg bor i Hjerting sammen med min mand og vores 2 børn, som går i skole og børnehave i Hjerting. Jeg har arbejdet som sagsbehandler i branchen i 12 år og nyder min hverdag med søde kollegaer og glade kunder. Det meste af min fritid går med et større renoveringsprojekt af vores hjem. Ellers nyder jeg at bruge tid sammen med familien og venner.

Michelle Paulsen
Trainee

Mit navn er Michelle. Jeg er født og opvokset i Guldager Stationsby lige udenfor Esbjerg men er flyttet til smukke Ribe, hvor jeg bor sammen med min kæreste.
I min fritid nyder jeg samvær med familie og venner samt lange gåture i den skønne natur. Jeg er startet hos ejendrøm med drømmen om at opfylde netop dine boligdrømme.

August Borgen
Trainee

Mit Navn er August, jeg er født og opvokset i Gørding. Jeg bor sammen med min familie og vores 3 søde hunde. Jeg har haft det meste af min skolegang i Bramming samt et par år i Gørding. Jeg startede hos ejendrøm, i Juli måned 2020, efter jeg havde færdiggjort gymnasiet, og brænder nu for at finde lige præcis din drømmebolig. I min fritid kan jeg godt lide at bruge tid sammen med vennerne, familien og træningen i fitnesscenteret.