Solgt
Yduns Alle 6, 6705 Esbjerg Ø
Villa

SOLGT PÅ 1 UGE TIL UDBUDSPRISEN.

Til jer som ønsker et godt hus med en god & nem have

Unik mulighed for jer, som ønsker en pæn og velholdt villa med en helt fantastisk have, som byder på flisebelagt terrasse, pool og dejlige solaftener på egen matrikel. Dertil har man en fin garage med adgang fra Thorsvej, som er perfekt til opbevaring/værksted.  Boligen ligger i et dejligt område, hvor man har kort afstand til alt hvad familien har brug for, om det er indkøb, skole, offentlig transport eller Esbjerg midtby, der er noget for alle. 

142 veludnyttede kvadratmeter i 1-plan

Boligen byder på en super indretning, hvor man en god opdeling i forhold til leverum og værelsesafdeling. Dertil er den lige til at flytte ind i, da sælger løbende har renoveret boligen, så den i dag fremstår moderne med godt valg af materialer. 

Villaen byder på:

–  Stort og pænt bryggers med vask, indbygget skab og god plads til overtøj, her et fantastisk værksted i forlængelse. 

–  Alrum med køkken fra kvik, her spisestue/stue i forlængelse, som danner rammerne for et fantastisk rum, her har man et godt lysindfald fra de store vinduespartier. 

– Stort entre, hvor mulighederne er mange om man ønsker at etablere ekstra værelse, gæstetoilet m.m. 

– Lækkert og nyere badeværelse opført i flotte og tidsløse materialer, her har man god plads til vask, toilet og stor bruseniche. 

– 3 gode værelser 

Kort sagt, en helt fantastisk bolig til familien, som ønsker et lækkert hus med gode rammer for hele familien, dertil en god børnevenlig beliggenhed og hvem har ikke altid drømt om at have en pool i egen baghave? 

Vi glæder os til at tage jer med indenfor! 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Yduns Alle 6, 6705 Esbjerg Ø