Solgt
Willemoesgade 68, 1 th, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

SOLGT PÅ 4 MÅNEDER!

I den centrale del af Esbjerg, finder du denne skønne ejerlejlighed på Willemoesgade. Her er du i gåafstand til Esbjergs mange faciliteter, eksempelvis shopping, resturanter, fritidsaktiviteter og meget mere! Dog er du stadig total uforstyrret af nattelivet og larmen fra den travle hverdag. 

Fra entréen har du på højre hånd lejlighedens opholdsstue og spiseplads. Opholdsstuen er møbleringsvenlig og har et super lysindfald fra de store vinduespartier. Et rum der byder på mange gode stunder. 

Lejlighedens køkken er smart og velfungerende. Her er masser af skabsplads og god udsigt ud til den grønne gårdsplads. 

Soveværelset er rummelig og giver rig mulighed for en stor dobbeltseng og masser af skabsplads. Fra soveværelset vil man finde lejlighedens altan, her kan morgenkaffen nydes på en varm sommerdag. Lejlighedens badeværelse er opført i lyse og moderne materialer.

Man kan roligt sige at alle kvadratmeter, er blevet anvendt nyttigt i lejligheden. Dertil skal det nævnes at lejligheden fuldmuret, hvilket giver et lækkert og rustik look. 

Tilhørende lejligheden er der opbevaringsmuligheder på loftet, samt et skab i kælderen. Det er også i kælderen man finder vaskerummet.  

Et ideelt køb til den som gerne vil bo tæt på Esbjergs mange faciliteter, men stadig i uforstyrret af den travle hverdag.  

Har lejligheden fanget din interesse? Så kontakt ejendrøm allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendrømsmægler

Ejendommen er solgt
Willemoesgade 68, 1 th, 6700 Esbjerg