Nyhed
Willemoesgade 34, 2 th, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

PRISVENLIG LEJLIGHED I HJERTET AF ESBJERG

Er du på udkig efter en prisvenlig lejlighed, med en god beliggenhed centralt i Esbjerg? Så er Willemoesgade 34, 2. th. bestemt noget for dig! 

Med den centrale beliggenhed har du kort afstand til alle hverdagens nødvendigheder. På gåben kan du hurtigt komme til skole, indkøb, torvet, byparken, havnen osv. Willemoesgade er en rolig vej, trods den centrale beliggenhed, så du får intet problem med at nyde din nattesøvn uden en masse støj fra biler.

Lejligheden byder på 52 kvm. som er super godt udnyttet. I entreen har du god plads til både overtøj og sko. Går du lidt videre har du på din højre side køkkenet som er rummeligt, med god bordplads og masser af skabsplads til alt køkkengrejet. Næste rum er badeværelset som er holdt i moderne og lyse materialer. I soveværelset er der faste skabe til opbevaring og en lille kontorplads hvis der skulle være brug for dette. Stuen er super indretningsvenlig med god plads til sofaarrangement og spiseplads.

Tilhørende ejendommen er en hyggelig have med overdækket terrasse, hvor de lange sommeraftener kan nydes med venner og familie.

Vi er klar på en fremvisning, er du?         

885.000 kr.
Willemoesgade 34, 2 th, 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 885.000 kr.
Udbetaling 45.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.729 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 4.125 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 3.346 kr.