Solgt
Westergaards Alle 25, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 14 DAGE!

Nu udbydes unik villa på en meget attraktiv adresse i Bramming. Her er man i gåafstand til skole, indkøb og offentlig transport – et skønt sted for køberen der ønsker let adgang til alle byens faciliteter.

Villaen er løbende moderniseret – her er vinduerne bl.a. løbende skiftet. Haven er nem og overkommelig – her er der en skøn "udestue/pavillon", som forlænger sommeren.

Indretningen er helt unik, hvor der i kælderen er garage, og 2 store disponible rum. Ydermere er der et godt værksted med plads til gør-det-selv-manden. Kælderen har desuden god loftshøjde og egen udgang, som gør kælderen særdeles brugbar.

I stueplanen er der et lyst og dejligt køkken m. spiseplads. Her er der åbnet op til stuen, som byder på god plads til hele familien. Fra opholdsstuen er der direkte udgang til den hyggelige terrasse, hvorfra solen kan nydes det meste af dagen.

Badeværelset er ligeledes flot istandsat i lyse og tidløse materialer. Her er der bruseniche og gulvvarme. I forbindelse til entréen er der 2 gode værelser, hvoraf det ene er soveværelse. Her er masser af skabsplads til den tøjglade køber.

ejendrøm glæder sig til at fremvise, så kontakt os allerede i dag! Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendrømsmægler

Ejendommen er solgt
Westergaards Alle 25, 6740 Bramming