Solgt
Westergaards Alle 21, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 50 DAGE!

På en stille og rolig adresse, finder man denne velrenoverede villa! Her er unikke detaljer, som tiltaler enhver køber med sans for detaljen. Villaen har en meget attraktiv beliggenhed, med kort afstand til hhv. skole, indkøb, offentlig transport og fritidsaktiviteter. Med andre ord er du i perfekt afstand til alle byens faciliteter.

Tilhørende villaen er der en nem og overkommelig have, hvorfra solen kan nydes hele dagen. Der er desuden en stor carport med redskabsrum. Villaen har siden 2008 gennemgået mange store moderniseringer, hvor bl.a. mange af vinduerne er skiftet.

Indretningen har minimal spildplads, og har alt hvad en børnefamilie har behov for. I stueplanen finder man entréen, som er bindeleddet i hjemmet. Herfra er der et stort og rummeligt soveværelse m. faste skabe. Ydermere et lyst og lækkert badeværelse m. bruseniche og gulvvarme. 

"Hjertet" er det åbne og lyse køkken/alrum fra 2008. Her sikrer det gennemgående lysindfald en fornemmelse af rummelighed. Perfekt for familien, der ønsker samvær for hele hjemmet. I åben og naturlig forbindelse med alrummet, finder man opholdsstuen, hvorfra der desuden er direkte udgang til den fantastiske træterrasse.

Køkkenet har masser af skabs- og bordplads, så madlavningen kan klares uden besvær! Fra hjemmets hjerte, er der yderligere 2 gode værelser, som er perfekte til enten kontor eller børneværelser.

Kælderen er ligeledes lys og indbydende. Her er god loftshøjde, direkte udgang og vinduer overalt. Der er altså tale om en kælder, som på alle måder kan bruges til beboelse. 

I kælderen er der gode disponible rum, som med fordel kan laves til en børneafdeling. Dertil er der et stort bryggers med masser af plads til de praktiske gøremål. Ydermere et stort badeværelse m. gulvvarme og bruseniche. I forlængelse af de 2 disponible rum, finder man et godt aktivitetsrum, som er perfekt som fælles legerum for ungerne. Der er fra kælderen direkte udgang til carporten, således børn i alle aldre frit kan færdes til/fra hjemmet.

Dette er en villa for den kræsne køber, der ønsker et indflytningsklart hjem. ejendrøm er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Westergaards Alle 21, 6740 Bramming