Nyhed
Vinkelvej 10, Hjerting, 6710 Esbjerg V
Villa

CHARMEBOMBE TÆT VED VANDET!

Spændende og charmerende bolig med masser af historie

Fra sekundet man træder ind af døren på denne flotte villa bygget i 1935 bliver man ramt af historie, charme og et hjem som føles som et hjem – med andre ord: Et rart sted at være! 

Boligen fordeler sig på 3 plan og byder på i alt 119m2 bolig, derudover en god og disponibel kælder på 54m2. Man bliver budt ind i den åbne entre hvor der er plads til overtøj og sko,  her bliver man mødt af den smukke trappe som fører til 1. salen samt den gode højde til loftet som skaber et dejligt rum. 

Kom med rundt i boligen! 

Stueplanen byder på et pænt og tidsløst badeværelse med bruseniche og badekar, dertil rigtig god opbevaringsplads. Derudover et stort køkken hvor der er rig mulighed for at udfolde madkunstskaberne.  Et fantastisk samtalerum når venner og familie er på besøg, dertil blive rummet lyst op fra begge sider, som skaber et dejligt rum at være i. I forlængelse af køkken er der spiseplads. Til sidst har man et stort soveværelse. 1. salen er også et kapitel for sig selv og her drager man op efter maden, her har man den store opholdsstue med loft til kip og fritliggende bjælker – mere charmerende bliver det ikke. Herfra har man udgang til terrassen som vender helt perfekt, ikke mindst ved solnedgang, hvor himmelens imponerende farvespil udgør det perfekte sceneri til et glas koldt og en god snak om vind og vejr imens man nyder den fantastiske udsigt. Dertil har man et godt kontor/børneværelse med hems. 

Til sidst og ikke mindst, så har vi kælderen som har egen adgang, enormt praktisk i hverdagen.  Her har man vaskerum og 3 gode og disponible rum, hvor kun fantasien sætter grænser. 


Tæt på vand, natur, handlemuligheder, skole 

Sælger har været utrolig glad for beliggenheden og det kan man godt forstå. Her er man tæt på alt hvad man har brug for i hverdagen om man er børnefamilien,  det unge par som skal købe sin første bolig eller noget helt tredje. Til de friske, så er det jo oplagt for dem som nyder en kold dukkert, så er der ikke langt til vandet.  Ellers er en god gåtur langs stranden en sikker vinder,  her er man garanteret røde kinder og forøget livsglæde når man er retur igen. 

Vi glæder os til at vise jer, hvad Vinkel 10 har at byde på –  Her er billederne ikke nok, et hus som skal opleves!


Vil du vide mere om ejendommen?

2.598.000 kr.
Vinkelvej 10, Hjerting, 6710 Esbjerg V


Yderligere detaljer
Pris 2.598.000 kr.
Udbetaling 130.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.641 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 9.926 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 8.587 kr.