Solgt
Vilslev Spang 4, 6771 Gredstedbro
Villa

LIGNENDE SØGES!

I det fantastiske område Vilslev Spang, finder man dette charmerende hjem. Her er man i ét med naturen, hvor bl.a. Kongeåen slår en smut forbi. Her er mulighed for en perfekt tilværelse, hvor livskvalitet og fællesskab er i højsædet. Vilslev Spang har masser af historie og gamle fortællinger, som kræver et besøg.

Villaen er ingen undtagelse, hvor charmen for alvor kommer til udtryk. De mange detaljer behager øjet allerede fra første færd. Tilhørende villaen er der god carport og redskabsrum.

Her er plads til hele familien, og alle værelser og rum har masser af rummelighed. Bryggerset har mulighed for tøjvask og opbevaring.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum fra 2015. Her er det gennemgående lysindfald med til at drage naturen og lyset ind i det skønne hjem. Køkkenet giver gode arbejdsbetingelser i en travl hverdag, hvor hele familien kan samles om madlavningen. Der er fra køkkenet direkte udgang til karnap, hvorfra terrassen ligeledes kan indtages.

I forlængelse af køkkenet finder man villaens soveværelse. Et godt soveværelse med masser af plads og faste skabe. Dertil yderligere et fint værelse i stueplanen. Ideel til kontor, eller som barnets første værelse.

Badeværelset fremtræder i ægte "retro-look" og med gulvvarme, bruseniche og badekar. Et skønt badeværelset med mange detaljer.

Opholdsstuen er særdeles møbleringsvenlig og indbydende. Her er ligeledes et skønt lysindfald, der sikrer fornemmelsen af rummelighed. 

1. salen har alle forudsætninger til at blive en perfekt børneafdeling. Her er i alt 2 store børneværelser, hvor børnene frit kan lege, uden at genere resten af hjemmet.

En helt unik villa, som ejendrøm med glæde står klar til at fremvise! Kontakt os allerede i dag, for nærmere information.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Vilslev Spang 4, 6771 Gredstedbro