Solgt
Vibækvej 23, Vibæk, 6740 Bramming
Villa

LIGNENDE SØGES

Nu udbydes skøn landejendom med et utal af muligheder! Her er plads parret der drømmer om landlig idyl og plads til bilmekanik eller dyrehold. Tilhørende ejendommen er der desuden egen sø og udsigt over åbne marker. De 4,4 ha. bruges i dag primært til heste, hvilket udhusbygninger ligeledes har været brugt til. 

Tilhørende villaen er der stor hestestald, ridehal og værksted. Derudover skal det nævnes at der ligeledes er gildesal, som også kan inddrages til beboelse, hvis pladsen bliver en nødvendighed. Ejendommen opvarmes med jordvarme, der sikrer et minimalt varmeforbrug. 

Staldbygningen er meget anvendelig, og fremtræder i særdeles fin stand. Der er samtidig mulighed for udlejning af faciliteterne, som kan supplere til huslejen.

Stuehuset er løbende moderniseret, hvor det skal nævnes at hele entréen er med gulvvarme. Herfra finder man villaens mange rum og værelser. 

Soveværelset fremtræder ligeledes i moderne og tidløse materialer. Ydermere er der 2 gode værelser – det skal dog nævnes at de ene værelse endnu ikke er færdiglavet. 

Badeværelset fremtræder i lyse materialer. Vaskerummet er etableret i 2018, og er et meget praktisk rum til huslige gøremål. 

Der er mulighed for at etablere mellemgangen som bindeled til gildesalen. 

Samlingspunktet i hjemmet, er det lyse køkken m. spiseplads. Her er ligeledes gulvvarme. I naturlig forbindelse hertil, er den store vinkelstue m. brændeovn. Der er samtidig direkte udgang til haven. Et skønt rum, der indbyder til mange hyggelige stunder.

Vinduerne er løbende skiftet i beboelsesdelen, mens taget er skiftet på udhusbygningen ved gildesalen.

En ejendom der kræver en fremvisning, så tøv ej, og kontakt ejendrøm allerede i dag! 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Vibækvej 23, Vibæk, 6740 Bramming