Solgt
Vibækvej 10, Endrup, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 18 DAGE TIL OVER PRISEN!

Drømmer du om at have naturen tæt ind til kroppen? Så er Vibækvej 10 helt sikkert  et besøg værd. Denne unikke mulighed må du ikke lade passere, hvis du drømmer om natur i baghaven. Dette hjem byder på ALT hvad hjertet begærer.

Villaen har løbende gennemgået mange store renoveringer, herunder; tag, vinduer, køkken og facade. Det betyder med andre ord også, at du i dag får et moderne hjem, hvor selv den kræsne køber stilles tilfreds.

I det originale hovedhus, som er opført i 1932, finder man et lyst og lækkert køkken/alrum. Herfra har man direkte udsyn til den smukke grupperede have, samt udgang til en dejlig udestue. Køkkenet er opført i de bedste materialer, der vil behage de fleste. Dertil er der god plads til madlavningen, når hele familien er samlet.

Fra villaens hall, er der et stort badeværelse m. bruseniche. Badeværelset er lyst og indbydende. Der er desuden opgang til den ene af to 1. sale, fra hall’en. Her er der 2 gode værelser, som med fordel kunne være den perfekte afdeling til ungerne.

I tilbygningen fra 1994 er der et rummeligt bryggers, kontor, W.C. og stue. En god afdeling med masser af praktiske formål. Stuen er nedsænket og møbleringsvenlig. Her er brændeovn og et skønt lysindfald fra de store vinduespartier. Her drages naturen ind i hjemmet, og skaber de smukkeste rammer.

I forbindelse med stuen er der yderligere en 1. sal. Dette bruges i dag som forældreafdeling med eget walk-in-closet og soveværelse. En fantastisk afdeling, der gør det muligt at holde familien adskilt, hvis behovet for dette skal realiseres.

Tilhørende villaen er der carport med redskabsrum. Dette imponerende hjem og de omkringliggende faciliteter skal opleves. De mange hyggekroge, terrasse og åløbet er helt unik, som sjældent udbydes i området. ejendrøm er klar til fremvisning – er du?


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Vibækvej 10, Endrup, 6740 Bramming