Solgt
Vestparken 71, 6740 Bramming
Andelsbolig

SOLGT PÅ 1 MÅNED!

Nu udbydes flot og indbydende andelsbolig til salg i populært kvarter i Bramming! Denne bolig er en del af andelsboligforeningen "Skovbrynet", bestående af i alt 12 andelsboliger.

Boligen er opført med træ/alu vinduer, stor carport, isoleret redskabsrum. Ligeledes er boligen placeret med udsigt til grønne områder, samt en nem og overkommelig have, hvorfra man kan nyde morgen- og aftensolen. Hele boligen har desuden gulvvarme.

Her er ingen spildplads på de 118 m2. beboelse. Entréen er i naturlig forbindelse til stor og lys bryggers. Bryggerset har god skabsplads.

Samlingspunktet i det hyggelige hjem, er det store køkken/alrum, hvorfra man har et skønt gennemgående lysindfald. Der er desuden direkte udgang til den dejlige terrasse. Køkkenet er en smule større end flere af de andre boliger, idet det var et tilvalg under opførelsen. Det betyder at køkkenet har masser af bordplads, der gør arbejdsbetingelser helt perfekte.

Fra alrummet er der adgang til 2 værelser, hvoraf det ene uden problemer kan omdannes til 2. Værelserne er møbleringsvenlige, og er ideele til mange gøremål.

Soveværelset er i naturlig forbindelse til badeværelset. Soveværelset har faste skabe, og fremtræder ligeledes utrolig velholdt og indbydende. 

Badeværelset fremtræder, ligesom resten af boligen, i lyse materialer. Der er ingen dørtrin i hjemmet, hvilket gør boligen utrolig ældre- og handicapvenlig.

Nysgerrig? Så kontakt ejendrøm allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendrømsmægler

Ejendommen er solgt
Vestparken 71, 6740 Bramming