Solgt
Vestparken 7, 6740 Bramming
Andelsbolig

SOLGT PÅ 6 MÅNEDER!

Andelsboligen er beliggende i det nyudstykkede kvarter "Vestparken". Her er man ikke mere end et stenkast væk fra Brammings golfbaner. Derudover er der stisystem ind til Brammings mange faciliteter, såsom indkøbsmuligheder, motionscenter og meget mere. Hele andelsboligen har gulvvarme, og er utrolig billig at opvarme.

Fra entréen kommer man ind i opholdsstuen, her har man valgt store vinduespartier der giver et super lysindfald. Opholdsstuen er møbleringsvenlig og indbyder til mange hyggelige stunder. I åben forbindelse med opholdsstuen finder man køkkenet, her har man anvendt lyse og tidløse materialer. 

Tilhørende har boligen et rummelig bryggers, hvor der er plads til at udføre dagligdagens gøremål.

Boligen er udstyret med 2 værelser, der er ideelle til kontor eller børneværelser. Dertil et rummeligt soveværelse m. god skabs- /gulvplads. 

I denne andelsbolig er der etableret en indbydende og hyggelig udestue, her kan de mange aftener nydes i gode omgivelser. Fra udestuen finder man en nem og overkommelig have.

Tilhørende boligen er der en carport, så bilen kan holde tørt hele året rundt. Ligeledes et redskabsrum, hvor cyklen og haveredskaber kan stå tørt.

Lyder denne andelsbolig som noget for dig? Så kontakt ejendrøm allerede i dag.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Vestparken 7, 6740 Bramming