Vestparken 30, 6740 Bramming
Andelsbolig

SMUK UDSIGT OVER SØ

Nu udbydes én af de bedst beliggende andelsboliger i "Skovbrynet". Her er der en fantastisk udsigt til grønne områder, hvor stilheden og naturen kan nydes i fulde drag. Dette hjem fremtræder utrolig velholdt, og i meget pæne materialer. Foreningen består af i alt 12 boliger. Her er man i gåafstand til Kaj Lykke Golfklub, og stisystemerne gør det til en leg at komme til og fra indkøb mv.

Tilhørende finder man et integreret carport m. redskabsrum. Dertil yderligere et fint udhus/skur med god plads til opbevaring. Haven er velanlagt, og det er muligt at nyde aftensolen på den skønne terrasse.

Indretningen er uden spildplads, og den høje isoleringsgrad sikrer et fast lavt varmeforbrug. Der er gulvvarme i hele boligen. Fra entréen finder man et rummeligt bryggers, med god plads til praktiske gøremål.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum, som med store vinduespartier, sørger for et fantastisk lysindfald. Køkkenet er tidløst og har fine arbejdsbetingelser, når madlavningen skal ordnes.

Herfra er der direkte adgang til alle værelser og rum. 

Badeværelset fremtræder ligeledes i gode materialer. Her er rummelig bruseniche. I tæt tilknytning til badeværelset, finder man soveværelset. Her er masser af skabsplads, samt en smuk udsigt over søen.

Fra stuen er der yderligere 2 gode værelser. Ideelt som gæsteværelser eller børneværelser. Stuen er møbleringsvenlig, og har direkte udgang til hhv. udestue og terrasse. Udestuen er et kapitel for sig. Her kan solens stråler nydes, og forlænger samtidig sommeren i forår og efterår. En perfekt hyggekrog til mange gode stunder.

Alt i alt en skøn bolig til den kræsne køber, der ønsker et godt naboskab og en smuk natur.


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

298.000 kr.
Vestparken 30, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 298.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 6.632 kr.