Solgt
Vestparken 29, 6740 Bramming
Andelsbolig

SOLGT PÅ 51 DAGE!

Drømmer du om en ejendom hvor vedligeholden er minimal, og hvor haven er nem og overkommelig? Så er denne andelsbolig helt sikkert noget for dig! Andelsboligen er beliggende i det nyudstykkede kvarter "Vestparken". Vestparken 29 er en del af andelsboligforeningen, med i alt 13 enheder. Her er sammenholdet intakt, og med kun i ganske få meters afstand, kan man indtage golfbanerne i Kaj Lykke Golfklub.

Tilhørende boligen er der dobbelt carport, som den eneste i foreningen. Dertil er der et godt redskabsrum. Haven er meget overkommelig. Ligeledes er der et godt drivhus, som i dag bruges som udestue i sommermånederne.

Indretningen er uden spildplads. Dette opdager man allerede i det første rum man møder, hvor bryggers og entré er smeltet sammen på en naturlig og harmonisk måde.

Samlingspunktet i det skønne hjem, er det store og åbne køkken/alrum. Andelsboligen har – modsat mange af de andre beboere i området – valgt at nedlægge et værelse, for i stedet at få et større og mere funktionel køkken/alrum. Køkkenet er fra HTH, og byder på lyst inventar, god bordplads og amerikanerkøleskab.

Alrummet er i åben forbindelse til stuen, som er møbleringsvenlig og indbydende. Herfra er der desuden direkte udgang til den lukkede have.

Ydermere har boligen et godt soveværelse m. faste skabe. Dertil et lyst og lækkert badeværelse i tidløse materialer. Sidst men ikke mindst, er der yderligere et godt kontor/værelse.

Hele boligen har gulvvarme og centralstøvsuger, der på mange måder er fremtidssikrede løsninger. Samtidig er boligen godt isoleret, så varmeregningen er minimal.

Her kan du flytte ind, uden at skulle spekulere på andet end møblering. Vi byder jer velkommen til Vesparken 29, Bramming.


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Vestparken 29, 6740 Bramming