Solgt
Vestparken 21, 6740 Bramming
Andelsbolig

SOLGT PÅ 41 DAGE!

Andelsboligen er beliggende i Vestparken, som er et super kvarter med et sundt naboskab. Herfra er der stisystem ind til Brammings mange faciliteter, såsom indkøb, fritidsaktiviteter, offentlig transport og meget mere! Samtidig er du ikke langt fra motorvejsafkørslen, som på kort tid fører dig til Esbjerg eller Kolding. 

Boligen er opført i 2006, hvor man har anvendt gode materialer, som holder varmeforbruget nede og ligeledes anvendt vedligeholdelsesfrie vinduer, samt gulvvarme overalt.

Fra entréen finder du bryggerset, her er der rig mulighed for at have vaskemaskine og tørretumbler, så dagligdagens praktiske gøremål kan udføres. Derudover er der godt med skabsplads til eksempelvis sko eller overtøj. 

Bevæger man sig videre ind i boligen, finder man en skøn opholdsstue, som er møbleringsvenlig og har et super lysindfald fra de store vinduespartier – et rum der i den grad byder op til mange hyggelig stunder. Derudover er opholdsstuen i åben forbindelse med et charmerende og velfungerende køkken/alrum. 

Andelsboligens soveværelse er i en rummelig størrelse, hvor der er godt med gulvplads og faste skabe. Ligeledes er der et andet værelse, ideel til kontor, børneværelse, opbevaring, eller hvad behovene tillader. 

Fra opholdsstuen er der udgang til en nem og overkommelig have, her har du solen fra morgen til aften. Det er også i haven du har adgang til et lille skur, hvor der er mulighed for opbevaring af haveredskaber, værktøj, mm. 

Er du interesseret? Så fang os på 92 44 43 38 allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Vestparken 21, 6740 Bramming