Vestparken 10, Jernved, 6771 Gredstedbro
Villa

PRISVENLIG FAMILIEVILLA I JERNVED

Nu er der godt nyt til dig, der søger en prisvenlig villa i et fantastisk lokalsamfund. Fra Jernved er du i kort afstand til Gørding og Gredstedbro. Dertil skal det nævnes at der er cykelsti hele vejen til Gredstedbro, hvor du finder indkøb, offentlig transport og institutioner. 

Når du træder ind i ejendommen finder du et fint bryggers, hvor du kan komme tørskoet ind, når du kommer ude fra garagen. Her er god plads til fodtøj og overtøj, samt vasketøj, når dagligdagens gøremål kalder. 

På stueetagen finder du et nyere og lækkert køkken, hvor du har de bedste arbejdsbetingelser. Herfra træder du ind i en rummelig og møbleringsvenlig opholdsstue, hvor du har et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier. I forbindelse hermed har du en lys og rummelig hall, hvor du ligeledes finder et rummeligt værelse og et lyst og tidsløst badeværelse. 

På 1. salen finder ud 2 gode børneværelse, 1 kontor, et badeværelse og et stort og rummeligt soveværelse, hvor du har den skønneste balkon, som kan nydes i det gode morgen og aftentimer. 

Tilhørende villaen får du her en nem og overkommelig have, som børnene kan få gavn af i timevis! Ligeledes den skønne terrasse, skal nydes i godt samvær! 

Lyder dette skønne hjem som noget for dig? Så kontakt ejendrøm allerede i dag! 


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Bramming

748.000 kr.
Vestparken 10, Jernved, 6771 Gredstedbro


Yderligere detaljer
Pris 748.000 kr.
Udbetaling 40.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.475 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 2.859 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 2.478 kr.