Vestervej 27, Mandø, 6760 Ribe
Villa

PÅ SMUKKE MANDØ – MASSER AF CHARME OG STEMNING

Mandø er en unik oplevelse. Uanset om man er gæst eller beboer, er der altid én ting som man er sikret: Fred og ro. Her kan man puste ud og nyde tilværelsen. Når man rammer øen, træder man ind i en tidslomme, hvor hverdagens hast bliver lagt bag, og stilheden breder sig. Dette hjem er ingen undtagelse.

Her får man et autentisk hjem, hvor alle moderniseringer er lavet i rød tråd med villaens oprindelse. Villaens entré er et bindeled i hjemmet. Her kan man indtage de to opholdsstuer. Den ene byder endda på brændeovn, således at stemningen er intakt.

Fra stuerne er der i alt 3 gode soveværelser. Uanset om villaen skal bruges til udlejning eller eget brug, er der masser af plads til overnattende gæster. 

I naturlig sammenhæng, finder man den store spisestue, som byder på masser af plads til hyggelige stunder. Køkkenet fremtræder lyst og indbydende. Her er der direkte udkig til haven og terrassen.

Fra fordelingsgangen og bryggerset, er der et stort og lækkert badeværelse med bruseniche og dobbelt håndvask. Et flot og tidløst rum, som vil behage enhver med hang til kvalitet. Der er fra bryggerset direkte udgang til et godt redskabsrum/udhus, som i dag bruges til opbevaring.

ejendrøm har svært ved at få armene ned, så kontakt os allerede i dag, for at få mere information om denne unikke mulighed. Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

1.298.000 kr.
Vestervej 27, Mandø, 6760 Ribe


Yderligere detaljer
Pris 1.298.000 kr.
Udbetaling 65.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.241 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 6.168 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.005 kr.