Solgt
Vestervang 27, 6683 Føvling
Villa

SOLGT PÅ 7 DAGE!

Føvling er et hyggeligt lokalsamfund, hvor sammenhold er ét af nøgleordene. Føvling har et Børnecenter som består af børnehave og skole til og med 6. klasse. Ydermere er her dagpleje og en velfungerende idrætscenter. Her har man en god geografisk placering, om man har arbejde i Vejen, Esbjerg eller Ribe. Her får man fred og ro, mens der er både offentlig transport og handlemuligheder i Holsted, hvilket betyder at man har de nødvendige faciliteter inden for rækkevidde.

Villaen har et flot og moderne ydre, som vil behage den kvalitetsbevidste køber. Villaen har både solceller og solpaneler, som hhv. sikrer en fast lav strømregning, samt et lavt forbrug på varmt vand. Ydermere er der en utrolig velanlagt have og terrasse, hvorfra tilværelsen for alvor kan nydes. Villaens nærmeste nabo er det grønne og fredede areal, hvorfra den smukke udsigt kan nydes!

Allerede ved ankomsten bliver man mødt af en fin carport, hvortil der er en isoleret værksted/redskabsrum. Her er god plads til gør-det-selv manden, der har brug for plads. Hele villaen har naturligvis gulvvarme.

Indretningen er uden spildplads. Det betyder at indgangen til det store og lyse bryggers, samtidig fungerer som villaens entré. Her er god plads til tøjvask og overtøj.

Fra bryggerset er der en lille fordelingsgang, som forbinder 2 store værelser. Her er plads til børnenes leg – uden at det vil genere resten af hjemmet.

"Hjertet" er det store og åbne køkken/alrum. Her sikrer de mange vinduespartier et fantastisk lysindfald til det skønne rum. Køkkenet fremtræder tidløst og moderne. Her er masser af bord- og skabsplads, så madlavningen let kan klares. Fra alrummet har man samtidig direkte udgang til den dejlige terrasse. I åben forbindelse til alrummet er der en hyggelig opholdsstue, ligeledes med fantastisk lys fra vinduerne. Stue og alrum har desuden brændeovn, til at sørge for at hyggen er optimal.

Forældreafdelingen består af et stort og dejligt soveværelse m. faste skabe. Herfra har man et fordelingsområde (kan evt. bruges til kontor eller lign.), som giver direkte adgang til et stort og lyst badeværelse. Badeværelset har både spabad og bruseniche, hvilket vil behage køberen med en hang til luksus.

ejendrøm er klar til at fremvise, er du?


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Vestervang 27, 6683 Føvling