Vestervænget 1, Hunderup, 6740 Bramming
Villa

FANTASTISK FAMILIEVILLA

Hunderup er et fredeligt lokalsamfund, med en meget attraktiv placering tæt på Bramming, Ribe og Esbjerg. Her er dagpleje, indkøb og kort afstand til jernbanen. Området er omkranset af en smuk natur, hvor i sær Hollænderskoven skal fremhæves. Her kan man nyde den danske natur. Har man arbejde i hhv. Esbjerg eller Ribe, kan man på ca. 20-25 min. kørsel nå sin arbejdsplads.

Villaen er opført i 1997, men har i 2010 gennemgået en større renovering, hvor bl.a. samtlige vinduer er udskiftet. Villaen har en særdeles nem og overkommelig have, hvor der er masser af plads til børnenes leg. Dertil er der en fantastisk terrasse, der indbyder til mange hyggelige stunder. Villaen er fuldmuret, og har gulvvarme i hele stueplanen, samt genveksanlæg – perfekt for den kvalitetsbevidste køber.

Tilhørende er der en stor integreret garage med elport. Dertil er der en stor isoleret redskabsrum/værksted, perfekt for gør-det-selv manden. 

Indretningen byder på ALT hvad den pladskrævende familie har brug for. Det store og rummelige bryggers, er bindeleddet til 1. salen, her er masser af plads til alle de praktiske gøremål. I forbindelse hertil, er der et godt soveværelse – perfekt forældreafdeling. 

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Herfra kan den smukke udsigt over de åbne marker nydes. I naturlig og åben forbindelse hertil, er der en stor opholdsstue, med masser af lysindfald fra de mange vinduespartier. Herfra er der naturligvis også direkte udgang til den fantastiske terrasse. Mellem stuen og køkkenet, er der et lyst og rummeligt badeværelse med bruseniche.

1. salen er den ideele børneafdeling. Her er i alt 3 gode børneværelser med eget badeværelse. Badeværelset har både bruseniche og gulvvarme. Dertil er der centralstøvsuger på hele 1. salen.

Som supplement til elregningen, er der et solcelleanlæg fra 2012. Dette er det perfekte hjem til den kræsne køber. ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid – så kontakt os allerede i dag!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

2.148.000 kr.
Vestervænget 1, Hunderup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 2.148.000 kr.
Udbetaling 110.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.891 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 8.200 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 7.095 kr.