NYHED
Vesterløkke 34, 6091 Bjert
Villa

IMPONERENDE FAMILIEVILLA I SKØNNE BJERT

Natur, nærvær og kort afstand til Kolding. Bjert har mange ting at byde på. Her får du en by i vækst, hvor familielivet trives, og tilværelsen kan nydes. Bjert har bl.a. SFO, skole til 9. klasse, indkøb, fritidsfaciliteter – med andre ord, er der alt hvad du skal bruge i den travle hverdag. 

Dette hjem er flot moderniseret. Her er der bl.a. skiftet tag, vinduer og meget mere. Tilhørende villaen er der en fantastisk have. Haven har mange hygge- og legekroge, med overdækket terrasse og trampolin. ydermere er der et godt værksted/redskabsrum. 

Indretningen er ideel for den pladskrævende familie. Allerede ved første indtræden bliver man betaget af de mange gode løsninger. Entréen er bindeleddet mellem stueplan og 1. sal. Ydermere er der direkte adgang fra entréen til et godt værelse/kontor.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum, som nuværende ejer har opsat i 2018. Køkkenet er lyst og indbydende, hvor de mange vinduespartier drager natur, såvel som lys ind i det skønne hjem. I åben forbindelse til køkkenet, er der en hyggelig opholdsstue, samt direkte udgang til den overdækkede terrasse.

Via villaens bagindgang er der et stort bryggers med masser af plads til overtøj, barnevogn og skoletasker. Hertil er der et pænt gæste W.C./bad, samt depotrum/viktualierum.

I villaens anden ende, finder man forældreafdelingen. Her er der et stort walk-in-closet, et lille thekøkken, hvor der vil være mulighed for dagpleje, udlejning af værelse eller erhvervslokale. Mulighederne er store. Derudover er der et dejligt soveværelse samt eget badeværelse. Badeværelset er, ligesom resten af villaen, flot renoveret. Her er der både bruseniche og gulvvarme. I forbindelse med afdelingen er der direkte udgang til haven og terrassen.

1. salen fungerer i dag som børneafdeling med i alt 3 børneværelser og eget badeværelse. En fantastisk afdeling med fælles aktivitetsrum og masser af muligheder.

Dette hjem skal opleves og ses – kontakt allerede ejendrøm i dag! Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

2.498.000 kr.
Vesterløkke 34, 6091 Bjert


Yderligere detaljer
Pris 2.498.000 kr.
Udbetaling 125.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.388 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 11.834 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 9.643 kr.