Nyhed
Vesterhavsgade 47, 4 27, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

IMPONERENDE LEJLIGHED MED UDSIGT OG STOR ALTAN

Vi ved godt at "penthouse" lejlighed er et stort ord, men vi mener rent faktisk at der er noget om snakken i dette fantastiske hjem. Ud over at blive en del af en velfungerende ejerforening, får du også en lejlighed der siden 2019 har gennemgået en stor renovering. Her er der blevet udskiftet gulve, udvidet og renoveret badeværelse, samt lavet et lækkert og åbent køkken/alrum.

Lejligheden byder på en praktisk og god indretning uden spildplads. Fra entréen finder man det skønne badeværelse m. bruseniche. Badeværelset blev udvidet, således man også har vaskefaciliteter i lejligheden. Dertil er der gulvvarme og gode materialer overalt.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum, som oser af new-yorker-vibe. Køkkenet er tidløst og med god skabs- og bordplads. I stuen har man mulighed for tv og sofa, mens der er god plads til spisebordet i alrummet.

Bag de store vinduespartier finder man den imponerende altan, der giver dig direkte udsigt til havet og livet omkring havnen. Med andre ord kan du nyde tilværelsen med grill, udsigt og sofaarrangement på altanen.

Fra stuen har man et rummeligt soveværelse. Her er der rigelig med plads til dobbeltsengen.

Denne lejlighed skal opleves – kontakt os allerede i dag for mere information. Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

1.198.000 kr.
Vesterhavsgade 47, 4 27, 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 1.198.000 kr.
Udbetaling 60.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.985 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.696 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.622 kr.